League Of Legends Skin + Rank Hack 9 Şubat 2019 Güncel! [9.3 YAMASI!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hepiniz konuma hoşgeldiniz arkadaşlar.Başlıkta gördüğünüz gibi sizlere League of Legends Ranked,Skin Hacki sunacağım.

resim.png

Screenshot_4.png

ozellik.png

1.Rank seçebiliyorsunuz Challenger,Gold,Plat,Diamond vs.
2.A'dan Z'ye bütün kahramanların skinleri artık sizin.

MOD SKİN ENEMY:HERKES SEÇTİĞİNİZ RANKTA OLUR VE SEÇTİKLERİ HEROLARA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR [FAKE]

MOD SKİN ENEMY ÖRNEK:5.RANK OLARAK CHALLENGER SEÇTİK HERKES HEROSUNU SEÇTİ.HERKES SEÇTİĞİ HERONUN RANDOM KOSTÜMÜ OLUR VE CHALLENGER OLURLAR

MOD SKİN TEAM:SADECE TAKIMINIZDAKİLERDE RANK OLUR VE SEÇTİKLERİ HEROLARA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR [FAKE]

MOD SKİN TEAM ÖRNEK:5.RANK OLARAK CHALLENGER SEÇTİK TAKIMDAKİLER HEROSUNU SEÇTİ.HEROYA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR VE CHALLENGER OLURLAR

AUTO MOD SKİN:SEÇTİĞİNİZ AYARA GÖRE YA HERKESTE YA DA TAKIMINIZDA RANDOM SKİN VERİLİR. [FAKE] (Tavsiyem Açık dursun)

AUTO MOD SKİN:YUKARDAKİ 2 ÖZELLİK AÇIK OLDUGUNDA İŞİNİZE YARAR.

Hile benim değil ben sadece sizinle paylaşmak istedim.Hile alıntıdır.
Hile fake karşıda gözükmüyor

İndirme Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
9.3 Yaması Yeni Link!
Virüs Total:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
9.3 Yaması İçin Yeni

BAN RİSKİ KONUSU:
Ban riski konusuna gelirsek eğer hesabınızda açılmış bir tane olsa bile skin varsa ban yersiniz.
Sohbete bende Skin Hack var vs. şeyler yazarsanız yine report ile ban yersiniz.
Bildiğime göre riot bu tür hacklerin sahte oldugunu bildiği için ban atmıyor ama siz dikkat edin.

İyi Oyunlar Dilerim..

9.3 YAMASI NOT:
Arkadaşlar dün 9.3 yaması geldi 9.2 yamasında olan hack fixtir.Bu ise yeni sürümüdür.Bunu indirin.
+ olarak fotoğraflar gözükmüyodu yenilendi!

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sadece senin gördüğün şey ve ban riski hiç bi şekilde yoq ama güzel konu
Post automatically merged:

Görmek istemeyen göze ışık tutsan ne fayda.
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ban riski yok kardeşim yanlış bilgi verme yerse sadece sohbete ben hileyim skin hilesi kullanıyorum gibi cümleler söylerse ban yer yoksa ihtimali bile yok ve bu hileyi çoğu kişi biliyor ya :D

Üye
7 HİZMET YILI
knk elmas seçtik diyelim birde elmas elolarlamı maç giriyoruz ??

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bilmeyen yok sanırım ama yine de güzel paylaşım bu arada bir sürü kostümüm var fakat yine de kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyuna bir etkisi olmasa da dosyaları değiştirdiği için ban riski vardır diye tahmin ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bunu hile diye paylaşmanın mantığı ne ki? sezon 4 den beri normal bir durum sadece kendi bilgisayarında değişim yaptığın sıradan bir program
ayrıca bilmeyende yoktur bunu

Ban yeme olasılığı yok önceden mk lol adında başka bir program vardı oda orman zamanlayıcısı içeriyordu riot buna yasak getirdi.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hocam lol oynamayan birisiyim ama skin diyor ya sonuçta tek sende gözükecek zevk alınmaz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hocam lol oynamayan birisiyim ama skin diyor ya sonuçta tek sende gözükecek zevk alınmaz
Tek bende gözükmesi olay zaten bir karakterin görünüşünü sevmezsin paran yoktur skin almak için açarsın bunu o karakterin normal halini görmeden oynarsın benim için Jinx mesela

Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla Riot bu tür, sadece benim görebildiğim kostüm, rank vb. şeylere ban atmıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet göstersen tabi ban yersin mantıken
yorumları tek tek okudumda çokmu biliyorsun diyip insanların bilgilerini sınayacağına kendin biraz araştırma yapsaydın keşke :) yada ne bileyim riota destek bölümünden bilet atarak bilgi sahibide olabilirdin riot sadece 3. part yazılımlara ban atıyor ve bu program onlardan birisi değil ( rakibini etkileyecek bir program değil ) bu yüzden ban riski yok arkadaşlarım sezon 4 den beri bu tarz programlar kullanıyorlar ve elmas elodaki arkadaşlarımda bazen açıyorlar kısacası sence ban riski olsa elmas çarla bu riski alırmı bu insanlar ?

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaslar ben uzun süredir LOL Skin kullaniorum Skin Changer kullanmak Riot tarafindan serbest ancak sadece kendi yapilan modlarla alakali skinler yani teemo yu super mario gibi degistirmek bunlar serbest

Riotun yaptigi premium skinleri kullanmak yasaktir
Amac milletin bu skinleri parayla satin almasidir

Ha bunu banlamasini sadece youtube video cekersen twitch de live girersen... Fotorafla iste boyle skinlerim var falan filan forumlara eklersen görürler ve ban yersin kendin gorecek gibi kimseye bildirmessen ban riskin yok

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Skin hileleri 3 parti yazılımdır kardeşim bunun hakkın da çok önceden ticket atmıştım ssleri birazdan eklerim .

Ticketın sizi ilgilendiren tarafını karalamadan bırakıyorum .
Screenshot_717.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...