Hepiniz konuma hoşgeldiniz arkadaşlar.Başlıkta gördüğünüz gibi sizlere League of Legends Ranked,Skin Hacki sunacağım.
1.Rank seçebiliyorsunuz Challenger,Gold,Plat,Diamond vs.
2.A'dan Z'ye bütün kahramanların skinleri artık sizin.
MOD SKİN ENEMY:HERKES SEÇTİĞİNİZ RANKTA OLUR VE SEÇTİKLERİ HEROLARA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR [FAKE]
MOD SKİN ENEMY ÖRNEK:5.RANK OLARAK CHALLENGER SEÇTİK HERKES HEROSUNU SEÇTİ.HERKES SEÇTİĞİ HERONUN RANDOM KOSTÜMÜ OLUR VE CHALLENGER OLURLAR
MOD SKİN TEAM:SADECE TAKIMINIZDAKİLERDE RANK OLUR VE SEÇTİKLERİ HEROLARA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR [FAKE]
MOD SKİN TEAM ÖRNEK:5.RANK OLARAK CHALLENGER SEÇTİK TAKIMDAKİLER HEROSUNU SEÇTİ.HEROYA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR VE CHALLENGER OLURLAR
AUTO MOD SKİN:SEÇTİĞİNİZ AYARA GÖRE YA HERKESTE YA DA TAKIMINIZDA RANDOM SKİN VERİLİR. [FAKE] (Tavsiyem Açık dursun)
AUTO MOD SKİN:YUKARDAKİ 2 ÖZELLİK AÇIK OLDUGUNDA İŞİNİZE YARAR.
Hile benim değil ben sadece sizinle paylaşmak istedim.Hile alıntıdır.
Hile fake karşıda gözükmüyor
İndirme Link:
Virüs Total:
BAN RİSKİ KONUSU:
Ban riski konusuna gelirsek eğer hesabınızda açılmış bir tane olsa bile skin varsa ban yersiniz.
Sohbete bende Skin Hack var vs. şeyler yazarsanız yine report ile ban yersiniz.
Bildiğime göre riot bu tür hacklerin sahte oldugunu bildiği için ban atmıyor ama siz dikkat edin.
İyi Oyunlar Dilerim..
9.3 YAMASI NOT:
Arkadaşlar dün 9.3 yaması geldi 9.2 yamasında olan hack fixtir.Bu ise yeni sürümüdür.Bunu indirin.
+ olarak fotoğraflar gözükmüyodu yenilendi!
1.Rank seçebiliyorsunuz Challenger,Gold,Plat,Diamond vs.
2.A'dan Z'ye bütün kahramanların skinleri artık sizin.
MOD SKİN ENEMY:HERKES SEÇTİĞİNİZ RANKTA OLUR VE SEÇTİKLERİ HEROLARA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR [FAKE]
MOD SKİN ENEMY ÖRNEK:5.RANK OLARAK CHALLENGER SEÇTİK HERKES HEROSUNU SEÇTİ.HERKES SEÇTİĞİ HERONUN RANDOM KOSTÜMÜ OLUR VE CHALLENGER OLURLAR
MOD SKİN TEAM:SADECE TAKIMINIZDAKİLERDE RANK OLUR VE SEÇTİKLERİ HEROLARA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR [FAKE]
MOD SKİN TEAM ÖRNEK:5.RANK OLARAK CHALLENGER SEÇTİK TAKIMDAKİLER HEROSUNU SEÇTİ.HEROYA GÖRE RANDOM KOSTÜM VERİLİR VE CHALLENGER OLURLAR
AUTO MOD SKİN:SEÇTİĞİNİZ AYARA GÖRE YA HERKESTE YA DA TAKIMINIZDA RANDOM SKİN VERİLİR. [FAKE] (Tavsiyem Açık dursun)
AUTO MOD SKİN:YUKARDAKİ 2 ÖZELLİK AÇIK OLDUGUNDA İŞİNİZE YARAR.
Hile benim değil ben sadece sizinle paylaşmak istedim.Hile alıntıdır.
Hile fake karşıda gözükmüyor
İndirme Link:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
9.3 Yaması Yeni Link!Virüs Total:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
9.3 Yaması İçin YeniBAN RİSKİ KONUSU:
Ban riski konusuna gelirsek eğer hesabınızda açılmış bir tane olsa bile skin varsa ban yersiniz.
Sohbete bende Skin Hack var vs. şeyler yazarsanız yine report ile ban yersiniz.
Bildiğime göre riot bu tür hacklerin sahte oldugunu bildiği için ban atmıyor ama siz dikkat edin.
İyi Oyunlar Dilerim..
9.3 YAMASI NOT:
Arkadaşlar dün 9.3 yaması geldi 9.2 yamasında olan hack fixtir.Bu ise yeni sürümüdür.Bunu indirin.
+ olarak fotoğraflar gözükmüyodu yenilendi!
Son düzenleme: