Bu devirde adam akıllı pre de bulunmuyor,arkadaşlarım filan hiçbirisi istediğim performansı sergileyemiyorlar.Mesela arkadaşlarım jungle alıyorlar mainleri ama gang atmaktır ejderha için savaştır yampirinin önemi filan hiçbir bilgileri yok oyun içi pre de olmuyor ama anlattığın için teşekkürlerMerhaba ben master elodayım silver elo için kolay rank atlamak istiyorsan yanında 1 2 kişinin olması iyi olur ve ayriyetten tek başına taşıyabilceğin topta nasus fiora garen midde kassadin zed yada diana alabilirsin inşallah yardımcı olabilmişimdir
Haklısın,aslında takım oyunu olduğunu biraz daha anlamaları için takıma güzel dille anlatıyorum küfür yiyerek tilt olarak bozgun alıyorumBendede ayni kusurlar vardi.1 hafta boyunca full oynadim ve reflekslerim düzeldi.Daha iyi oynamaya basladim.fakat tr de şu bir gercek.Takım oyunu sıfır.Herkez ön plana cikmaya calisiyor.Bu da oyunu kaybettriyor.Sorun sende degil Tr serverinda
İyi bir pren olmadıktan sonra prenin totosunu de sen kurtarmak zorunda olursan tek girmek için çabalarsın,iyi bir preye rastlamadım nasip olur da rastlarım inşallah yine de teşekkürler yazdığın içinTek girmek aptallıktır toplu giricen
I'm dont speak english please translateinglesh pls.. sir ./sry i don`t understand
Adam akıllı arkadaşım yok diyeyim sanaArkadaşlarınlan birlikte girersen daha iyi olur onlarlan iletişim halinde olabilirsin
sen de haklısın ama yazdıklarım arasında okudun mu bilmem ama prem yok arkadaşım yok diye belirttim detaylı ama yazdığın için teşekkür ederim saolBu oyunu fazla kafaya takmıyacaksın oyüzden 5kişi ile girin toplu girin diyorum.
reis nickim ahmtax ekle birlikte rank kasalım seri seri atlarız hem birlikte elimizi soğuklugu gider ben de uzun sürediy oynamıyorum oyunuArkadaşlar merhabalar,3-4 yıldır league of legends oynamaktayım.1 yıl öncesine kadar gold-plat elo arasında normal zorlanmadan takım taşıma potansiyeline sahiptim.Kötü oynayabiliyordum arada ama kda olarak ve takım yardımı olarak vb. konularda iyiydim,yani öyle düşünüyorum.Ama bu s10 döneminde tekrar başladım 0-30 Lv hesap kastım normal oyun attım ettim filan ama oyun değişmiş.Oynamadığım süre 4 5 ay filandır.Aklımdaki haraketleri oyuna dökemiyorum,takımla iletişim kuramıyorum herkes ayrı kafalarda filan.Silver 1 e kadar zor çaba çıktım sonra silver 2 silver 1 arası 4 defa döndüm.Sonra hop diyerekten silver 3 e düştüm.Bana akıl fikir verebilecek insanlar lütfen aşağılamadan,güzel bir dil ile anlatabilirlerse olan biteni hatalarımı vb. şeyleri sevinirim.İyi formlar
Sen de haklısın bilgilendirme için teşekkür ederimyorma o güzel kafanı be kardeşim vallahi çekilecek oyun değil arada tadımlık gir keyfine bak
yanında oynayacak senin gibi 4 tane daha taşıma potansiyeline sahip kolsuz ve kör olmayan arkadaşların varsa ciddiye al diğer türlü çekilecek çile değil
Kankacım ben sana nickimi vereyim bu aralar bu hesabı aldım oynuyorum. Lôniareis nickim ahmtax ekle birlikte rank kasalım seri seri atlarız hem birlikte elimizi soğuklugu gider ben de uzun sürediy oynamıyorum oyunu
Kanka sen hiç okumadın mı yazdıklarımı yaTek Girme Reis Tek Girersen Kaybedersin Yanına Bilen Bi Duo Bul Ondan Sonra girin Öyle Daha İyi Oluyor
bunun tek çözümü varArkadaşlar merhabalar,3-4 yıldır league of legends oynamaktayım.1 yıl öncesine kadar gold-plat elo arasında normal zorlanmadan takım taşıma potansiyeline sahiptim.Kötü oynayabiliyordum arada ama kda olarak ve takım yardımı olarak vb. konularda iyiydim,yani öyle düşünüyorum.Ama bu s10 döneminde tekrar başladım 0-30 Lv hesap kastım normal oyun attım ettim filan ama oyun değişmiş.Oynamadığım süre 4 5 ay filandır.Aklımdaki haraketleri oyuna dökemiyorum,takımla iletişim kuramıyorum herkes ayrı kafalarda filan.Silver 1 e kadar zor çaba çıktım sonra silver 2 silver 1 arası 4 defa döndüm.Sonra hop diyerekten silver 3 e düştüm.Bana akıl fikir verebilecek insanlar lütfen aşağılamadan,güzel bir dil ile anlatabilirlerse olan biteni hatalarımı vb. şeyleri sevinirim.İyi formlar
Aynen En Doğrusunu Sen Yazmışsın Reisbunun tek çözümü varpre girmek bulabiliyosan 5 pre gir ama 2 pre bile kârdır ve baktın adamlar toxiclik yapıyor flamerler chate /sustur all yazıyorsun kökten tertemiz bide 1v9 heroları al taşıyan heroları al katarina diana falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?