Onaylı Üye
master nasıl bilek ister hocam 4 el lazım
Hayır mükemmel sadece R yi kendin atabilirsin bazenEline sağlık brom ve bence Kassadin script ile leş.
Auto Q Harass'ı kapatırsan gayet iyi çalışıyor. %100 atmasını bekleyemezsin eğer bekleyeceksen hanbot kullan ancak bu Sc ile karthus 1. si olabilecek kadar işlevli kullanabilirsin.Kartuş leş bana göre qleri çok. Kötü atıyor kaçan rakibr
Hayır BogaRipper güncellediği zaman buradada güncellenecek.güzel bilgi kardeşim elinize sağlık. Konuyla alakasız ama sc demişken çalışıyormu şuan? güncel gözüküyor sitede ama bende çalışmadı.
Hayır aksine gayet iyi verebileceğim en iyi örnek garen ulti attığı zaman hiçbir şekilde hasar yemiyor (W CD'da değil ise)Sett kombinasyonu çok iyi değil.
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. elise örümcek ve insan formu arasında otomatik geçiş yapıyor mu ? ve insan formunda zıplama skillini nasıl kullanıyor ? bence zed space to win değil çünkü zedi iyi bilen birisi scriptten çok daha iyi oynar space to win diyemeyizyuumi otomatik olarak şampiyonun içinden çıkıp kalkan alıp tekrar girioy rmu ? ve yuumi ile q attığımızda spaceye bassak da mouseyi takip etmiyor mu ? ayrıca siviri space to wine koyabiliriz diye düşünüyorum sayesinde tr 50~ kadar kastım. güzel bir konu üzerinde çalışarak geliştirilebilir. herkese iyi forumlar
:gelisirabii:
edit1: ayrıca zoede bilek isteneceğini düşünmüyorum sadece minyona otomatik q atmıyor pozisyon aldıktan sonra oyun taşır sadece önünde minyon olmasın yeter.
Hayır. Büyük ct picklerinden Yasuo'yu electrocute ve ignite'lı bir kassadin olarak karşısına çıkarsan 6 level öncesinde solo kesebiliyorsun hortumlarını ve Q'larını (%70) dodge'ladığın için. Early scale olup hyper carry koyabileceğin en iyi şampiyonlardan birisi.ZED hakkında dedıklerıne katılıorum ve yuumı dışarı cıkıp duz vuruş atmıor pasıfını almıor yanı onu sen yapcaksın yuumı q snuda atmıor sen attıracaksın ama e sını ve q sunu acıl durumlarda atıyor ve hayat kurtarıyor e sını bazen oyle atıyorkı adam duzvurusa başlarken bırlıkte saldırı hzıı verıor ve tek yeeme mesını saglıor anı hasarlarda otomatık e ye basması da cok guzel
abi kasadine nasıl space to wın dersın ya space bas baakalım pozısyon almassan 5 kısının arasına nasıl dalıor bi kere kasadın kesınlıkle sc ile oynanacak hero deıl
Hayır. Büyük ct picklerinden Yasuo'yu electrocute ve ignite'lı bir kassadin olarak karşısına çıkarsan 6 level öncesinde solo kesebiliyorsun hortumlarını ve Q'larını (%70) dodge'ladığın için. Early scale olup hyper carry koyabileceğin en iyi şampiyonlardan birisi.
Electrocute ignite lich bane gidersen kazanamayacağın matchup yok.
Dostum o dediğin her şampiyon için geçerli ancak space tuşuna bastığın zaman en çok işlevi göstereni ben koydum o bölgeye.ya tamam lanenig aşamasında 1v1 leri güçlü oldugunda bir sıkıntı yok ama space wın değil team fıghtlarda space wın olma ihtimali bence çok düşük çok saçma yerlerde çoksaçma girişler yaptıgını biliorum kesinlikle pozisyon alması lazım bence kasadını otomatik w e q atma sını ayarlayabılrısın ama girecegın zmnı senın ayarlaman lazım dogru zmnda girmelisin ama sc ole deilki tmm doguluyor falan ama space basılı tutup dalacagın bır hero deıl abi ben bunu anlatmaya çalışıorum
Hayır, kalista ile space basarak kazanamazsın oyun takibin ve pozisyonu çok iyi alman gerekiyor ultileri çok iyi kullanman gerekiyor.Bence Kalistayı'da Space to Win kategorisine eklesek güzel olur![]()
Düşünce yapınız yanlış sc'yi nasıl kullandığınızı anlamış değilim denemediğiniz ya da ayarlarını yapmadan yanlış kullandığınız şampiyon hakkında acayip düşüncelere sahipsiniz.her şampiyon için geçerli değil mesela space wın oalrak bır sydra ile kassadini aynı kefeye koayamssın sydra ıle akşama kadr space basılı tutabilirsin hem adamı yaklaştırmıyor hem space ile bile posizyon alabilirsin çunki kassadin gibi adama bodoslama dalmıyor