League of Legends Vanguard eklemesi. Hakkında Düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
valorantta da ayni sistem var ama yine de hile yapabiliyorsunuz lolde de farkli olacagini sanmiyorum ama anakart ban meselesi baya kotu olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
az bekle çıkar knk

knk illa çıkıyor olmayan yok biliyon

Son düzenleme:
Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu vanguard muhabbeti lolde çok sıkıntı yaratır birden oyundan atıp hile bulundu derlerse çoğu kişi şikayet eder sonuçta hile demek %100 win demek değil

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
geldikten 1 2 ay sonra illaki açıklar bulunup değerlendirilecektir. spoofer bulmak sıkıntı olur muhtemelen.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valla bu konu hakkında ki düşüncelerim şunlar, açıkçası valorantta bir çok insan hwid ban yüzünden hile kullanmıyor tr için söylüyorum çünkü bu tür şeylerin önüne geçmek için belli bir ücret lazım oda döviz bazında oluyor bizim insanımızın bunu karşılaması çok zor şu an ki ekonomik şartlarda buda ne demek oluyor elin yabancısı spoofer ile hilesini açacak ve bir sorunu ortadan kaldırmış olacak yani bizim insanımız korkudan açamayacak bu açıkça net bir durum. Şu vanguard hakkında ki düşüncem ise illa ki hile valoranta göre uyarlanır fakat önlemini alamayan yani parayla spoofer alamayan bir kez açıp banı yer sonrasında lol bir daha hayal olur olay tamamen bundan ibaret. Ayrıca hiç bir şey olmaz diyen arkadaşlar bence kendilerini avutuyorlar çok şey olur emin olabilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her türlü açığını bulurlar scripte güncelleme gelir merak etme

Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
çogu kitle oyunu bırakıcak veya silicek diye tahmin ediyorum (ben dahil)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam spoofer kullanıcaz devam edicez bunun ne onlar için bir sonu ne bizim için bir sonu olabilir nokta :D

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Klasik şeyler valorantda ne olduysa loldede aynısı olacak belki sadece hwid ban sıkıntısı çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...