League Of Legends Vanguard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben daha ban yıyen gormedım kullanan cok arkadasım var basarısız baya

Üye
2 HİZMET YILI
bence herkes istediği zaman sc açabiliyor çokda iyi değil vanguard

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
şimdi valorantta hileden ban yersen ip ban yiyosun daha giremiyosun af çıkmadığı sürece loldede aynısı olacak oyüzden biraz şüpeli

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
2009 sürümündeki oyununa vaguradı yükleyip riotun hileleri engel cıkması olanaksız oyun cok acıgı var ve kaynak kodları piyasada fing atıyor riotun kaynak motorunu değiştirmesi lazım tek yol bu vangurad bi çözüm değil her türlü hile aktif oluyor o yüzden riot bişey yapamicak vanguardı şuan el pazara çöpe atıyor acıgı bulunacak ve valorant iki oyununda hile olcak eski bi oyuna yeni hile sistemiyle bişey yapamasın cünkü arada fark var valorant fps lol moba moba iki valoranta hile az gene de lolde hile köklüyle olcak riotun kaçışı yok

Üye
3 HİZMET YILI
League of Legends'a benzer bir sistemin gelmesi, oyunun adil bir oyun deneyimi sunma çabalarını destekleyebilir. Ancak hile yazılımlarıyla mücadele her zaman bir çekişmeli konudur ve hile geliştiricileri, yeni önlemlere karşı adapte olabilirler.

League of Legends'a benzer bir sistemin gelmesi, oyunun adil bir oyun deneyimi sunma çabalarını destekleyebilir. Ancak hile yazılımlarıyla mücadele her zaman bir çekişmeli konudur ve hile geliştiricileri, yeni önlemlere karşı adapte olabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Left Space onunda üstesinden gelir fakat artık efsanevi üyeler kullanabilir yüksek ihtimalle :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tam sc ile oynayayım derken bu haberi duydum ve başa bela olacak diye düşünüyoru mya

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Legue'nin yeni antiched'i nedeniyle senaryonun artık ücretsiz olmayacağına inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...