Onaylı Üye
Hocam valoranta blackswipe kullanıyorum belki duymuşsundur valorant geçte olsa kesinlikle ban yiyiyorsun hilenin ne kadar pahlı olduğu fark etmiyor malasef lolde hala araya kaynayan hesaplar var ama bu benim için çok büyük bir tehditarada kaynayıp ban yiyenler olacaktır ama valorantta da hilelerin önüne hala tam anlamıyla geçebilmiş değiller ücretsizler için bir yorum yapamam:/
Açıklmayı izlediniz mi bilmiyorum ama maç ortasında ban yiyip maçı bozabiliyorlar ban wawe tarzı bir şey yok artık donanım banını çakıyorbanwavelerde düz hesap banı yerine hwid yersin onun dışında da pek bir şey olmaz bence
Valoranta hiç bir farkı olmıcayacakmış valorant yüklü olanlarda vanguard var zaten aynı sistemi kullanıcakmış valorant yüklü olmıyanlarada sıfırdan inecekmiş doanım banı olayı kötü oldu amamemory ailesi olarak tüm herşeyi başardık eminim ki bu vanguardı da atlatırız nasıl valorantta atlatıldığı gibi ama bilmiyorum bu sistem nasıl olacak görelim bakalım
Şubat mart gibi gelecekmiş zaten daha çok varda sanmıyorum o kadar basit olacağını lolun şuan ki sistemi 2009dan beri aynı tamamen yeni bir sistem olmasada valoranta aynı sistem geliyormax 3-4ay sikinti cikar sonra rahatlar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?