Süper Üye
Ayar kısmından ayarla kaç candayken rakip atsın ibaresinden.antrenmana girdim de ulti hiç atmadı space tuşu basılıyken onun için sordum
Ayar kısmından ayarla kaç candayken rakip atsın ibaresinden.antrenmana girdim de ulti hiç atmadı space tuşu basılıyken onun için sordum
vallahi 3 4 günü bulur güncelleyince bildirim gelir size.Teşşekür ederim ne zaman tamamen güncel halini bulabiliriz. ?
Mause nereye hareket ettirirsen ordaki adama odaklanıyor değiştirebiliyorsun atıyorum öne gidiyorsun arkada canı az olan birini gördün arkaya dönüyorGördüğüm en yararlı konu eline sağlık, yanlız şu sion olayını anlamadım karakter odaklanmadan istediğimiz gibi dönebiliyor muyuz
yeni güncellemeyle öyle oldu bu konu ilk açıldığında rakip olmadan da 360 atıp istediğin yöne anında çevirebiliyordunMause nereye hareket ettirirsen ordaki adama odaklanıyor değiştirebiliyorsun atıyorum öne gidiyorsun arkada canı az olan birini gördün arkaya dönüyor
yok halen şuanda var oyeni güncellemeyle öyle oldu bu konu ilk açıldığında rakip olmadan da 360 atıp istediğin yöne anında çevirebiliyordun
Awareness'ten kapanması lazım.arkadaşlar yaptım da bu invisible fake nasıl kapanıyor bilen var mı ?
hayır yok yeni güncellemede kaldırıldıyok halen şuanda var o