- Konuyu başlatan
- Moderatör
- #2,101
Admin
Config bu safe'lik bir olayı yokBeyler safe mi
Teşekkür ederim yorumunuz içingayet başarılı başkan denedim eline emeğine sağlık
Config bu safe'lik bir olayı yokBeyler safe mi
Teşekkür ederim yorumunuz içingayet başarılı başkan denedim eline emeğine sağlık
Script'i kullanınca ban yersiniz config'in bana bir etkisi yokYani kulansam ban yemem denicem sağol
Because it is not supportedI'm thinking why Malphite is not on the list? Is he useless for on current season?
Ow okay. Thank you for your response broBecause it is not supported
Ye updatedits updated?
Rica ederim iyi oyunlar dilerimDaha fazla karakter gelmiş. Sevindim bu duruma, teşekkürler emekleriniz için.
İyi oyunlar dilerim yorumunuz için teşekkürleryaklaşık 2 gündür bu config ile adc oynuyorum gayet başarılı emeğine sağlık
Çünkü bu şekilde daha iyi focus atıyor da onun içinHocam bişey sorucam neden lowest healt değil ?
kata özel config varmı kral
Yok hayır güncellendi bugün için kullanabilirsinizEmeğine sağlık bir sorum olacak en son güncelleme de dosyadaki değişim tarihleri 13.07.2023 gözüküyor doğrumu dur?
Bir şey yapmanıza gerek yok evade'i belki kendinize göre ayarlayabilirsiniz bunun dışında bir şeye gerek yokkanka bu confiği 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı yok ama direkt yükle başlat şeklinde kullanıyorum scyi açınca shift tuşunda ki menünden yapmam gereken bir şey var mı yoksa dümdüz v x c space ile oynayayım mı? teşekkürler