- Konuyu başlatan
- Moderatör
Admin
I'm so glad you liked it. Good gamesI used it and I liked it, overall it's well configured, I just changed a few keys, congratulations it's a good configuration
I'm so glad you liked it. Good gamesI used it and I liked it, overall it's well configured, I just changed a few keys, congratulations it's a good configuration
@Adc Main çok başarılı west plat-dia elo 4 maç 4 windeneyip düzenleyeceğim. West plat-dia arası bir eloda deniyorum şimdi giriyorum
İlk maç Ashe supp oynamak zorunda kaldım çok bi şey anlamadım tekrar düzenleyeceğim hedefim twitch
Ashe supp ve Tw supp ile oynayabildim ikisi de gayet başarılıydı 2/2 win şuan şimdi mid İrelia deniyorum tekrar düzenlerim. Şimdiye kadar conf gayet başarılı eline sağlık <3
broo the site you made available I can't download it is in an infinite loop redirecting to several sites but the file download never appears
yes i click there but nothing happens i keep being redirected to several random sites but the file never downloads there is something wrong with the site
come to pmyes i click there but nothing happens i keep being redirected to several random sites but the file never downloads there is something wrong with the site
zaten bahsettim onlar evade seçenekleri dostumDodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
bunlar ne işe yarıyor bilmiyorum anlatabilirmisiniz @Adc Main
Evet bependım guzeldenedin mi beğendin mi
sen hangisini öneriyorsunzaten bahsettim onlar evade seçenekleri dostum
ben sadece evade'yi açıyorum K olanısen hangisini öneriyorsun
teşekkürler bide aphelios da varmı cfg deben sadece evade'yi açıyorum K olanı
Var.teşekkürler bide aphelios da varmı cfg de
teşekkürler knkm eline sağlık
teşekkürler knkm eline sağlık
hoşunuza gidip kullanmanız çok sevindirdi dostlar umarım yardımcı olmuşturconfig çok iyi dünden beri kullanıyorum sardı
az önce bu cfgyi deneme fırsatım oldu her şey çok guzel ayarlanmıs gerek kite gerek dodge ben begendim valla ellerine saglık tam aradıgım lezzetArkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.
EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde
Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :
CONFİG KURULUM
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z
Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap