- Konuyu başlatan
- Moderatör
Admin
Rica ederim denedikten sonra bir geribildiriminizi yazmayı lütfen unutmayın olumlu veya olumsuz şekilde iyi kullanımlarTeşekkürler
Rica ederim denedikten sonra bir geribildiriminizi yazmayı lütfen unutmayın olumlu veya olumsuz şekilde iyi kullanımlarTeşekkürler
EvetBu configi c klasöründeki wsborn dosyasına mı atıyoruz ??
genel olarak scriptte güzel o da yani biraz seninle alakalı o çar kanka ya ne söylesem yalan olur şimdi çarın oynanışını biliyorsan config ile de dağıtırsın zatenHocam Corki denedin mi hiç, güzel cfs var mı sende
Çok teşekkür ederiz eleştirisel yorumunuz için minyon olayı bizde de bir problem onu çözemedik ama büyük ihtimalle scriptten kaynaklı diye düşünüyoruz canı az olanlara vurması için targetselector'den low hp olanı seçmenizi öneririm tekrardan teşekkür ederiz iyi kullanımlar hocamson güncellemeden beri 20-30 maç atmışımdır. config sağlam olmuş. sadece tf sırasında kime dalcağını şaşırabiliyor. düşük canlı kişileri seçtiğim halde canı full olanlara dalabiliyor ama o da çok nadir. tek göze batan ise minyon fazla kaçırıyor.
tam olarak nerelerde eksiklik hissetin dostumlucianda düzgün çalışmıyor sanki reis
biz teşekkür ederiz umarım faydasını görürsünüz kullandıktan sonra geribildiriminizi bekliyorum hocamGerek tierlist ile gerek örnek videolarla gaza geldim İndirdim denemeye başlamadan önce bi teşekkürümü edeyim. Teşekkürler güzel konu umarım faydasını görürüm.
c v lane pushlarda sacma özellikle v e tuşunu da kullanmıyor bendekitam olarak nerelerde eksiklik hissetin dostum
e tuşu kapalı dostum kendimiz daha sağlıklı atacağımız için o yüzden dolayı açabilirsin kendine göre c de saçmalık bir durum yok keza v de de öyle scriptin default ayarları onlar kankam onlarlık bir problem de yokc v lane pushlarda sacma özellikle v e tuşunu da kullanmıyor bendeki
neyse dostum ben beceremedim ama jinx de deneye bildim felaket çalışıyor eline saglıke tuşu kapalı dostum kendimiz daha sağlıklı atacağımız için o yüzden dolayı açabilirsin kendine göre c de saçmalık bir durum yok keza v de de öyle scriptin default ayarları onlar kankam onlarlık bir problem de yok
estağfurullah hocam size uymamış olabilir belki de configimiz ama jinxi de beğenmenize ayrı sevindik teşekkür ederimneyse dostum ben beceremedim ama jinx de deneye bildim felaket çalışıyor eline saglık![]()