League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eline emeğine sağlık dostum scripti alabildiğimde deneyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kullanan arkadaşlar geri dönüş sağlasın mutlaka üzerinde ekip olarak çalışmaktayız halen

Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu configi c klasöründeki wsborn dosyasına mı atıyoruz ??

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam Corki denedin mi hiç, güzel cfs var mı sende

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
son güncellemeden beri 20-30 maç atmışımdır. config sağlam olmuş. sadece tf sırasında kime dalcağını şaşırabiliyor. düşük canlı kişileri seçtiğim halde canı full olanlara dalabiliyor ama o da çok nadir. tek göze batan ise minyon fazla kaçırıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
son güncellemeden beri 20-30 maç atmışımdır. config sağlam olmuş. sadece tf sırasında kime dalcağını şaşırabiliyor. düşük canlı kişileri seçtiğim halde canı full olanlara dalabiliyor ama o da çok nadir. tek göze batan ise minyon fazla kaçırıyor.
Çok teşekkür ederiz eleştirisel yorumunuz için minyon olayı bizde de bir problem onu çözemedik ama büyük ihtimalle scriptten kaynaklı diye düşünüyoruz canı az olanlara vurması için targetselector'den low hp olanı seçmenizi öneririm tekrardan teşekkür ederiz iyi kullanımlar hocam

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gerek tierlist ile gerek örnek videolarla gaza geldim İndirdim denemeye başlamadan önce bi teşekkürümü edeyim. Teşekkürler güzel konu umarım faydasını görürüm.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gerek tierlist ile gerek örnek videolarla gaza geldim İndirdim denemeye başlamadan önce bi teşekkürümü edeyim. Teşekkürler güzel konu umarım faydasını görürüm.
biz teşekkür ederiz umarım faydasını görürsünüz kullandıktan sonra geribildiriminizi bekliyorum hocam

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
c v lane pushlarda sacma özellikle v e tuşunu da kullanmıyor bendeki
e tuşu kapalı dostum kendimiz daha sağlıklı atacağımız için o yüzden dolayı açabilirsin kendine göre c de saçmalık bir durum yok keza v de de öyle scriptin default ayarları onlar kankam onlarlık bir problem de yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
e tuşu kapalı dostum kendimiz daha sağlıklı atacağımız için o yüzden dolayı açabilirsin kendine göre c de saçmalık bir durum yok keza v de de öyle scriptin default ayarları onlar kankam onlarlık bir problem de yok
neyse dostum ben beceremedim ama jinx de deneye bildim felaket çalışıyor eline saglık 🙌👍😊

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu kurulumu kullanarak maçları kazanmak için en iyi 3 karakter nedir?

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sup Brand oynuyorum ben ama Q atarken çok bekliyor Direk CC atamıyoruz yada E-Q çok yavaş yapıyor bunu ayarını nasıl yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...