Onaylı Üye
Knk toplanede settin güzel olacağını sanmıyorum ama Yasuo ve irelia çalisir bu arada yardımci olduğun için teşekkür ederim
knk misc kısmında mı nerede tam hatırlamıyorum dive turret var onu belli bir tuşa atıyorsum mesena G atadın ya kule altı atmak istediğinde G basıyorsun kule altını açıyor basıyorsun kapatıyor kule altına girmiyor. Bulamazsan vb. özelden yaz yardımcı olurumirelia oynadıgımda kule altında adam gördugunde direkt üstüne r basıyor bunu nasıl kapatabilirim
tam benim kafadansın knkReis bu her gün güncellenen postun tarihi mi config miher gün config indirmekten ciğerim soldu
hocam ben açtım ama yine de atmıyor auto şekildedraven'da baltaları kendin tutarsan gayet iyi jhin ise w yü manuel olarak ayarlanmış olabilir onu auto şeklinde açabilirsin dostum
1 ve 2 Sadece tehlikeli yeteneklerde dodge at diyor : Ölmek üzereysen veya adam bu skill i tutturursa seni kesebilmeye hasarı yetiyor vs.dostum bazı sorularım olucak bilenlerde cevap verebilirse iyi olur tam olarak şunlar ne işe yaramakta yada tam amaçları nedir
Dodge only dangerous spells
Dodge only hard cc spells
onun garici geri kalanları doclamıyor dimi1 ve 2 Sadece tehlikeli yeteneklerde dodge at diyor : Ölmek üzereysen veya adam bu skill i tutturursa seni kesebilmeye hasarı yetiyor vs.
Dodge only hard cc spells: Morgana q su lux q su gibi stun atabilen skilleri dodgeler
Hocam jhin kafayı sıyırıyor bazen stabil çalışmıyor ona inanı yapacak bir şey yokhocam ben açtım ama yine de atmıyor auto şekilde
Evet hocamonun garici geri kalanları doclamıyor dimi
Bazen dodge'luyor bazen dodge'lamıyor hocam garip bir şeyBeyler bu scriptin counteri net syndradır. Adamı dodgeleme şansınız olmuyor. ayarlardan tehlikeyi maksimuma almama rağmen sürekli tekliyor beni dodglemiyor script. Ben mi bir yanlıslık yapıyorum yoksa normalmi?
If you activated "Dodge only dangerous spells" the script will just dodge spells that has high dangered priority like Lux Q but it won't dodge Lux E (btw you can set the priority of spells in WSReborn settings under Evade).dostum bazı sorularım olucak bilenlerde cevap verebilirse iyi olur tam olarak şunlar ne işe yaramakta yada tam amaçları nedir
Dodge only hard cc spells