League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Knk toplanede settin güzel olacağını sanmıyorum ama Yasuo ve irelia çalisir bu arada yardımci olduğun için teşekkür ederim

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
irelia oynadıgımda kule altında adam gördugunde direkt üstüne r basıyor bunu nasıl kapatabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eline sağlık başarılı olmuş kesitler içinde ayrıca teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
irelia oynadıgımda kule altında adam gördugunde direkt üstüne r basıyor bunu nasıl kapatabilirim
knk misc kısmında mı nerede tam hatırlamıyorum dive turret var onu belli bir tuşa atıyorsum mesena G atadın ya kule altı atmak istediğinde G basıyorsun kule altını açıyor basıyorsun kapatıyor kule altına girmiyor. Bulamazsan vb. özelden yaz yardımcı olurum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum bazı sorularım olucak bilenlerde cevap verebilirse iyi olur tam olarak şunlar ne işe yaramakta yada tam amaçları nedir
Dodge only dangerous spells
Dodge only hard cc spells

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evade sinde ufak çaplı bir sıkıntı var dodge atarken çar titrediğinden belli oluyor onun haricinde çok başarılı

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Reis bu her gün güncellenen postun tarihi mi config mi :D her gün config indirmekten ciğerim soldu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İndirdim 5-10dk ya deniyorum zed main bakalım nasıl ellerine sağlık şimdiden reis heyecan bastı valla vlad özellikle çok güçlü uyumluysa fena taşır diye düşünüyorum <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum bazı sorularım olucak bilenlerde cevap verebilirse iyi olur tam olarak şunlar ne işe yaramakta yada tam amaçları nedir
1 ve 2 Sadece tehlikeli yeteneklerde dodge at diyor : Ölmek üzereysen veya adam bu skill i tutturursa seni kesebilmeye hasarı yetiyor vs.
Dodge only hard cc spells: Morgana q su lux q su gibi stun atabilen skilleri dodgeler

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 ve 2 Sadece tehlikeli yeteneklerde dodge at diyor : Ölmek üzereysen veya adam bu skill i tutturursa seni kesebilmeye hasarı yetiyor vs.
Dodge only hard cc spells: Morgana q su lux q su gibi stun atabilen skilleri dodgeler
onun garici geri kalanları doclamıyor dimi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler bu scriptin counteri net syndradır. Adamı dodgeleme şansınız olmuyor. ayarlardan tehlikeyi maksimuma almama rağmen sürekli tekliyor beni dodglemiyor script. Ben mi bir yanlıslık yapıyorum yoksa normalmi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam ben açtım ama yine de atmıyor auto şekilde
Hocam jhin kafayı sıyırıyor bazen stabil çalışmıyor ona inanı yapacak bir şey yok
onun garici geri kalanları doclamıyor dimi
Evet hocam
Beyler bu scriptin counteri net syndradır. Adamı dodgeleme şansınız olmuyor. ayarlardan tehlikeyi maksimuma almama rağmen sürekli tekliyor beni dodglemiyor script. Ben mi bir yanlıslık yapıyorum yoksa normalmi?
Bazen dodge'luyor bazen dodge'lamıyor hocam garip bir şey

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
If you activated "Dodge only dangerous spells" the script will just dodge spells that has high dangered priority like Lux Q but it won't dodge Lux E (btw you can set the priority of spells in WSReborn settings under Evade).

If you turned on "Dodge only hard cc spells" then the script will only dodge skills which can stun you or make you unable to move like Elise E or Thresh Q, Nautilus Q and so on.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...