League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum eski kullandığım config de mause un yan tuşuna basınca sadece cc skiller den kaçıyordu tekrar basınca her yetenekden kaçıyordu o ayarı nasıl yapabilirm ?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam Configde bir sıkıntımı var kombo ve doclama çalışmıyor evade aktif olmasına rağmen

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum eski kullandığım config de mause un yan tuşuna basınca sadece cc skiller den kaçıyordu tekrar basınca her yetenekden kaçıyordu o ayarı nasıl yapabilirm ?
8 tuşundan aktif edip tekrar 8 tuşuna basıp deaktif edebilirsiniz hocam
Hocam Configde bir sıkıntımı var kombo ve doclama çalışmıyor evade aktif olmasına rağmen
Hocam sağ üstten ctrl+f yaparak ping ve fps göstergelerini açarsanız probleminiz çözülmüş olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sen bu configi her gün güncelliyo musun hocam ne zaman tarihe baksam bugün ile aynı ben de değiştirip duruyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
sen bu configi her gün güncelliyo musun hocam ne zaman tarihe baksam bugün ile aynı ben de değiştirip duruyorum
yok config güncel zaten hocam ekstra bir eklenme olursa ben ekliyorum yani şu an en iyi olabilecek ayarda söylerim yani eklediğimde np configin güncel olduğunu belirtmek için o yüzden güncel tutuyorum tarihini yani senin gibi birçok arkadaş soruyor zaten önce ki sayfada aynı soruya çoğu kişiye yaptım oraya da bakarsanız görürsünüz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eyw reis güzel config iyi bir şekilde de anlatmışsın birde tier listi sonunda bulabildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...