Onaylı Üye
ya ben indiremiyorum nasıl yapıcam detaylı bir şekilde biri yazabilirmi?
En altta yer alıyor indirme yeri ama sen onaylı üye değilsin haliyle de kullanamazsınya ben indiremiyorum nasıl yapıcam detaylı bir şekilde biri yazabilirmi?
onaylı üye nasıl olucam?En altta yer alıyor indirme yeri ama sen onaylı üye değilsin haliyle de kullanamazsın
kanka mesaj sayısnıa göre veriyor onaylı üye olman için 50 mesaj atman lazımonaylı üye nasıl olucam?
nasıl yani burda şuan yaptığım gibimi?Güzel config
Post automatically merged:
kanka mesaj sayısnıa göre veriyor onaylı üye olman için 50 mesaj atman lazım
Ekko desteklense gelir tabii kiekko gelir mi?
Script rakanı desteklemiyorrakan için güzel ayarlarınız var mı?
az kalmış knka umarım olup denersin biran önceadamsın kral eğer 50 mesaja ulaşabilirsem deneyip değerlendirmemi bırakacağım
problemi tam anlamadigim icin ornek veremedim. orb=walk yapmiyor resmen. nadiren last hit atiyor. adam akilli kombo yapamiyor. sadece yurume komutu var gibi resmen arada bir skill ve duz vurus atiyor canima takettiProblem nedir tam olarak
Sağ üstte fps ve ms açık mı acabaproblemi tam anlamadigim icin ornek veremedim. orb=walk yapmiyor resmen. nadiren last hit atiyor. adam akilli kombo yapamiyor. sadece yurume komutu var gibi resmen arada bir skill ve duz vurus atiyor canima taketti
Sıfırdan config'in tier listinde ki şampiyonların ayarlarını yapıyorum bazıları sanırsam scripte gelen güncellemelerle bozulmuş o yüzden daha kaliteli şampiyon combosu ve evade için yapıyorum@Adc Main onları güncellediğinizde ayarlarda tam olarak neyi değiştirirsiniz? yeni şampiyonlar mı ekliyorsun yoksa yeniden mi kuruyorsun?