League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ya ben indiremiyorum nasıl yapıcam detaylı bir şekilde biri yazabilirmi?

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ekko gelir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
adamsın kral eğer 50 mesaja ulaşabilirsem deneyip değerlendirmemi bırakacağım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
@Adc Main onları güncellediğinizde ayarlarda tam olarak neyi değiştirirsiniz? yeni şampiyonlar mı ekliyorsun yoksa yeniden mi kuruyorsun?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
problemi tam anlamadigim icin ornek veremedim. orb=walk yapmiyor resmen. nadiren last hit atiyor. adam akilli kombo yapamiyor. sadece yurume komutu var gibi resmen arada bir skill ve duz vurus atiyor canima taketti
Sağ üstte fps ve ms açık mı acaba
@Adc Main onları güncellediğinizde ayarlarda tam olarak neyi değiştirirsiniz? yeni şampiyonlar mı ekliyorsun yoksa yeniden mi kuruyorsun?
Sıfırdan config'in tier listinde ki şampiyonların ayarlarını yapıyorum bazıları sanırsam scripte gelen güncellemelerle bozulmuş o yüzden daha kaliteli şampiyon combosu ve evade için yapıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
another config =)
Post automatically merged:

adc main config very good

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
20.04.2023 Config notunda değişiklikler:
* Sıfırdan config'in tüm lane'lerde ki tier listlerine göre şampiyonlara ayar çekildi ve şu an mükemmel seviyede çalışıyor comboları

* Dodge konusunda birçok kişiden yorum almıştım "dodge atmıyor"geri dönüşler vs. sıfırdan ayarladım hepsini gerekli evade'ler eklendi ve hiçbir problem yok evade bölümünü gerekmedikçe oynamazsanız bu ayarlarda süper bir şekilde oynarsınız mükemmel seviyede ayarlandı

* Samira'da dodge atmıyordu öncekinde şu an bir problem yok atıyor ezreal'da combo atmıyor diyenler için gerekli ayarlamaları yaptım sıkıntısız şekilde çalışıyor keza rengar'ı da elden geçirdim ve birçok sorunlu çarları da

* Bazı çarların ayarları default'ta kalsın ellemenize gerek yok çünkü default'tu gayet yeterli ayarlara sahip

* Permashow'da 52-53 rakamlarını görürseniz onlar 4-5 tuşları isterseniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz

Umarım beğenirsiniz bu yeni configin daha iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden lütfen configi kullanan arkadaşlar bu yenisini de deneyip geri dönüşlerini eksik etmesinler herkese iyi oyunlar dilerim şimdilik tüm ayarlamalar bu şekilde hiçbir ayarını ellemenize gerek yok evade'i yeterli bulmazsanız sadece onu arttırın devamında eklenecek bir ayar varsa veya başka bir özellik ben zaten eklerim iyi günler herkese

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam configiniz çok güzel olmuş elinize sağlık hocam Antreman Modunda denedim ve Combo Last Hit Lane Clear özelliklerini çok iyi geliştirmişsiniz :powerdog:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...