League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lucian kombosu düzgün çalışmıyor hocam bir göz atarsan sevinirim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Katarina'nın ortada S katı olduğunu görüyorum. yapılandırma ile, Divine Sunderer vb. gibi bina öğeleri içeren AD yapısına gidebilir miyiz? veya örneğin Nashor'un dişi gibi öğelerle normal AP yapısına mı geçeceğiz?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
peki soru, bu kadar yüksek liglerde oynarken ban yememek için ne yapmak lazım? spesifik olarak birşey yaptın mı?

Katarina'nın ortada S katı olduğunu görüyorum. yapılandırma ile, Divine Sunderer vb. gibi bina öğeleri içeren AD yapısına gidebilir miyiz? veya örneğin Nashor'un dişi gibi öğelerle normal AP yapısına mı geçeceğiz?

katanın ortada s olmasının sebebi insanların katada normalde de tüm tuşlara basarak kill alıyor olmasıydı, scriptle skilleri de düşünerek ve hesaplı atıyormuşsun gibi olduğu için aşırı op oluyor, bence ad de denenir ama ap çok sağlam

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yasuo diana r gibi skilleri oto algılayıp r atıyordu cfg değiştirince bozuldu nasıl açarım
R ayarında only killable yazar onun tikini kapatırsan atacaktır atmazsa da tekrardan yardımcı olurum
@Adc Main son güncelleme ayın 27'si diyor, Config dosyasına bakıyorum ve son değiştirilen dosya ayın 20'sinde. Link eski mi?
Sayfa 60'a gidersen eğer ilk cümleyi okumanı rica ediyorum anlayacaksın nedenini
2,3 gun oynamaiordum, demincek hileyi actimda fps 20 olur ve shift bastimda ayarlar kismi acilmaz, skilleri atar fakat ekranda hic goruntu yok. cozumu bilen var mi?
DX9 mode açıksa kapat client'te
Katarinası kötü gibi sanki bi ayar yapabilirmisin @Adc Main
Katarina'da olabilecek şekilde en iyi ayarları yaptım şampiyonun logic'iyle alakalı bir durum elimizde olan bu ekstra bir şey gelirse neden yapmayayım
Lucian kombosu düzgün çalışmıyor hocam bir göz atarsan sevinirim.
Herhangi bir problem yok lucian combo'sunda
Hocam minyona son vuruş configini nasıl ayarlarım
Buyurun buradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/#post-5088081

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
S++ kategorisindekiler de en iyi çalışan dan kötüye doğru mu yoksa rastgele bı sıralama mı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Teşekkür Ederim gerçekten yararlı bir konu olmuş :) daha iyi seçimler yapabileceğiz hero konusunda

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hayır rastgele değil S++ en iyisi ondan aşağıya inenler de kötüye doğru iniyor işte
Yok hocam onu demiyorum s++ içindeki karakterler ilk sıradan sona doğru iyiden kötüye mi oluyor yoksa s++ içindeki karakterlerin hepsi aynı mi çalışıyor SC de

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Thanks For Sharing this importan things,we try on this
I Love You Hearts GIF by Henque

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
@Adc Main Hocam config güncellendi mi? Yeni konularda gördüm de.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
R ayarında only killable yazar onun tikini kapatırsan atacaktır atmazsa da tekrardan yardımcı olurum

Sayfa 60'a gidersen eğer ilk cümleyi okumanı rica ediyorum anlayacaksın nedenini

DX9 mode açıksa kapat client'te

Katarina'da olabilecek şekilde en iyi ayarları yaptım şampiyonun logic'iyle alakalı bir durum elimizde olan bu ekstra bir şey gelirse neden yapmayayım

Herhangi bir problem yok lucian combo'sunda

Buyurun buradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/#post-5088081
katarina aslında okey fakat combo bıçak olmadığı zamanda e kullanıyor yasuo w su gibi şeyler engelliyor düzgün çalışmasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...