Katarina'nın ortada S katı olduğunu görüyorum. yapılandırma ile, Divine Sunderer vb. gibi bina öğeleri içeren AD yapısına gidebilir miyiz? veya örneğin Nashor'un dişi gibi öğelerle normal AP yapısına mı geçeceğiz?
R ayarında only killable yazar onun tikini kapatırsan atacaktır atmazsa da tekrardan yardımcı olurumyasuo diana r gibi skilleri oto algılayıp r atıyordu cfg değiştirince bozuldu nasıl açarım
Sayfa 60'a gidersen eğer ilk cümleyi okumanı rica ediyorum anlayacaksın nedenini@Adc Main son güncelleme ayın 27'si diyor, Config dosyasına bakıyorum ve son değiştirilen dosya ayın 20'sinde. Link eski mi?
DX9 mode açıksa kapat client'te2,3 gun oynamaiordum, demincek hileyi actimda fps 20 olur ve shift bastimda ayarlar kismi acilmaz, skilleri atar fakat ekranda hic goruntu yok. cozumu bilen var mi?
Katarina'da olabilecek şekilde en iyi ayarları yaptım şampiyonun logic'iyle alakalı bir durum elimizde olan bu ekstra bir şey gelirse neden yapmayayımKatarinası kötü gibi sanki bi ayar yapabilirmisin @Adc Main
Herhangi bir problem yok lucian combo'sundaLucian kombosu düzgün çalışmıyor hocam bir göz atarsan sevinirim.
Buyurun buradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz:Hocam minyona son vuruş configini nasıl ayarlarım
Bunun olamayacağını söylerdim 2015'te bitti spacetowin muhabbeti her zaman oyun bilgisi lazım bu şekilde yanireis bi spacetowin çarı seçmen gerekseydi bot lane harici ne derdin?
Hayır rastgele değil S++ en iyisi ondan aşağıya inenler de kötüye doğru iniyor işteS++ kategorisindekiler de en iyi çalışan dan kötüye doğru mu yoksa rastgele bı sıralama mı
Yok hocam onu demiyorum s++ içindeki karakterler ilk sıradan sona doğru iyiden kötüye mi oluyor yoksa s++ içindeki karakterlerin hepsi aynı mi çalışıyor SC deHayır rastgele değil S++ en iyisi ondan aşağıya inenler de kötüye doğru iniyor işte
İlk sayfaya gidersen eğer önemli güncelleme notunda güncellenen tarih yazıyor bakabilirsiniz@Adc Main Hocam config güncellendi mi? Yeni konularda gördüm de.
katarina aslında okey fakat combo bıçak olmadığı zamanda e kullanıyor yasuo w su gibi şeyler engelliyor düzgün çalışmasınıR ayarında only killable yazar onun tikini kapatırsan atacaktır atmazsa da tekrardan yardımcı olurum
Sayfa 60'a gidersen eğer ilk cümleyi okumanı rica ediyorum anlayacaksın nedenini
DX9 mode açıksa kapat client'te
Katarina'da olabilecek şekilde en iyi ayarları yaptım şampiyonun logic'iyle alakalı bir durum elimizde olan bu ekstra bir şey gelirse neden yapmayayım
Herhangi bir problem yok lucian combo'sunda
Buyurun buradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/#post-5088081
E yi manuel kullanabilirsin bu gibi durumlardakatarina aslında okey fakat combo bıçak olmadığı zamanda e kullanıyor yasuo w su gibi şeyler engelliyor düzgün çalışmasını