League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Emeğine sağlık harika olmuş. Böyle bir ayarlamaya ihtiyacım vardı^^.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Son güncellemeyi indirmedim fakat Lucian space basılı tutunca W veya Q yu hemen atmıyor. Elle atmak zorunda kalıyorum sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
R ayarında only killable yazar onun tikini kapatırsan atacaktır atmazsa da tekrardan yardımcı olurum

Sayfa 60'a gidersen eğer ilk cümleyi okumanı rica ediyorum anlayacaksın nedenini

DX9 mode açıksa kapat client'te

Katarina'da olabilecek şekilde en iyi ayarları yaptım şampiyonun logic'iyle alakalı bir durum elimizde olan bu ekstra bir şey gelirse neden yapmayayım

Herhangi bir problem yok lucian combo'sunda

Buyurun buradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/#post-5088081
bu mu? eger buysa kapali hic ellemedim bu ayarlara, onceden tamamdi aniden tuhaflasti

Ekli dosyalar

• ddsdsds.png
    ddsdsds.png
    82.8 KB · Görüntüleme: 60
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
League Of Legends WSReborn Adc Main Config yukledım z ve g tuşları çalışmıyor bellı karakterlerde yanı hıle tusu atalı bunları nasıl kapatılrırım z yı hılede kullanmıyorum sadece sohbet gecmısı nı gorsem yeter g de cok onemlı tus degıl pıng atmak daha ondemlı bunları nasıl kapıtırım confıg dosyasını not defterı ıle actım gozukmedı ayarlama yerı nawsıl yapılıyopr

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
League Of Legends WSReborn Adc Main Config yukledım z ve g tuşları çalışmıyor bellı karakterlerde yanı hıle tusu atalı bunları nasıl kapatılrırım z yı hılede kullanmıyorum sadece sohbet gecmısı nı gorsem yeter g de cok onemlı tus degıl pıng atmak daha ondemlı bunları nasıl kapıtırım confıg dosyasını not defterı ıle actım gozukmedı ayarlama yerı nawsıl yapılıyopr
Z tuşu kaçış tuşu olduğu için kaçar sadece bunda bir şey yok fakat G tuşunu da combo kısmından veya misc kısmından ayarlayabilirsin g tuşlarını farklı bir tuşa atayabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ve son olarak bı ez ultısı vs dıyelım adama otomatık atmasını sııyorum neye basılı tutumam gerekıyor toptakı adamın canı az meselaa b atıyor ototmatık atmasın ısıyorum
Adam base atıyorsa totem varsa şayet atar kendisi zaten recall'dan dolayı ama manuel atmasını istiyorsan genel de "T" tuşuna birkaç kez basıp çekersen manuel atacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
sağol kardo detaylı bı rehber yaprsan cok daha ıyı olur adclere özelliklere onemlı tusları vs cogu kısıde benım gıbı soru ısaretı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...