- Konuyu başlatan
- Moderatör
- #1,421
Admin
Evet dahil değiştirildiconfige kayle dahil mi yani ayarları değiştirilmiş mi?
Evet dahil değiştirildiconfige kayle dahil mi yani ayarları değiştirilmiş mi?
Combo kısmında ayarlayabilirsin kendine göre w yu öncelikli ayarlayabilirsinSon güncellemeyi indirmedim fakat Lucian space basılı tutunca W veya Q yu hemen atmıyor. Elle atmak zorunda kalıyorum sürekli
bu mu? eger buysa kapali hic ellemedim bu ayarlara, onceden tamamdi aniden tuhaflastiR ayarında only killable yazar onun tikini kapatırsan atacaktır atmazsa da tekrardan yardımcı olurum
Sayfa 60'a gidersen eğer ilk cümleyi okumanı rica ediyorum anlayacaksın nedenini
DX9 mode açıksa kapat client'te
Katarina'da olabilecek şekilde en iyi ayarları yaptım şampiyonun logic'iyle alakalı bir durum elimizde olan bu ekstra bir şey gelirse neden yapmayayım
Herhangi bir problem yok lucian combo'sunda
Buyurun buradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/#post-5088081
Şu an hiçbir şekilde menü gelmiyor mu script'in?bu mu? eger buysa kapali hic ellemedim bu ayarlara, onceden tamamdi aniden tuhaflasti
suan calisir. aksam sorun neydi bilmem ama fps bile 500lere cikdi. galiba benim PC format zamani geldiŞu an hiçbir şekilde menü gelmiyor mu script'in?
Z tuşu kaçış tuşu olduğu için kaçar sadece bunda bir şey yok fakat G tuşunu da combo kısmından veya misc kısmından ayarlayabilirsin g tuşlarını farklı bir tuşa atayabilirsinLeague Of Legends WSReborn Adc Main Config yukledım z ve g tuşları çalışmıyor bellı karakterlerde yanı hıle tusu atalı bunları nasıl kapatılrırım z yı hılede kullanmıyorum sadece sohbet gecmısı nı gorsem yeter g de cok onemlı tus degıl pıng atmak daha ondemlı bunları nasıl kapıtırım confıg dosyasını not defterı ıle actım gozukmedı ayarlama yerı nawsıl yapılıyopr
samırada g ye basıyorum bırsey olmuyor o yuzden etkısını goremedımZ tuşu kaçış tuşu olduğu için kaçar sadece bunda bir şey yok fakat G tuşunu da combo kısmından veya misc kısmından ayarlayabilirsin g tuşlarını farklı bir tuşa atayabilirsin
Samira'da 6 tuşu çünkü o yüzden görememişsinizdir muhtemelensamırada g ye basıyorum bırsey olmuyor o yuzden etkısını goremedım
ve son olarak bı ez ultısı vs dıyelım adama otomatık atmasını sııyorum neye basılı tutumam gerekıyor toptakı adamın canı az meselaa b atıyor ototmatık atmasın ısıyorumsamırada g ye basıyorum bırsey olmuyor o yuzden etkısını goremedım
Adam base atıyorsa totem varsa şayet atar kendisi zaten recall'dan dolayı ama manuel atmasını istiyorsan genel de "T" tuşuna birkaç kez basıp çekersen manuel atacaktırve son olarak bı ez ultısı vs dıyelım adama otomatık atmasını sııyorum neye basılı tutumam gerekıyor toptakı adamın canı az meselaa b atıyor ototmatık atmasın ısıyorum
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/#post-5088081sağol kardo detaylı bı rehber yaprsan cok daha ıyı olur adclere özelliklere onemlı tusları vs cogu kısıde benım gıbı soru ısaretı var