League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
senın yaptıgın rehberde tuş atamasını gostermemıssın defoult seklıne getırme var sadece nasııl tuş atıcaz

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
selamlar hocam öncelikle eline sağlık cfg yi nereye atacağımı anlayamadım yardımcı olursan sevinirim c de wsreborn dosyası yokta bende

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
selamlar hocam öncelikle eline sağlık cfg yi nereye atacağımı anlayamadım yardımcı olursan sevinirim c de wsreborn dosyası yokta bende
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
evet videoda ne gördüysem hepsini uyguladım
Post automatically merged:

sadece oyuna girmedim henüz
Oyuna girmeyip inject etmediyseniz göremezsiniz zaten bu gayet normal bir şey oyuna girin inject edin çıkın dediklerimi yapın yüklenmiş olacaktır

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben yanlışlıkla birşey yaptım sanırım heronun kendi menzili açık kalıyor hep ne kadar menzili olduğu nasıl kapatıcam

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gelecek?" tarzı yorumlar görüyorum. Config zaten her şeyiyle günceldir ve eklenebilecek tüm ayarlamaları yapıp ekledim. Ben oyunda nasıl bu ayarlarla oynuyorsam, siz de benim aynı ayarlarımla oynuyorsunuz. Bunları da eklemek istedim. Son olarak, "Her gün güncelliyor musun?" diyenlere de cevaben olarak, bu yazı cevap niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Tekrardan, tüm config'im için olumlu veya olumsuz yorum yapıp kullanan veya kullanmayan herkese canıgönülden teşekkür ediyorum.
sayfa 60'in sonuna bak diyorsun 4 defadir bakiyorum yok. 59'un ortalarindaymis

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
nasıl düşürücez neyaptıysam ettiysem düşmüyo 0 a basıyorum 48 oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...