Seçkin Üye
senın yaptıgın rehberde tuş atamasını gostermemıssın defoult seklıne getırme var sadece nasııl tuş atıcaz
Mouse'u atamak istediğin özelliğe sol tıklattır ve tıkladıktan sonra atamak istediğin tuşu seç atanmış olacaktır bu kadarsenın yaptıgın rehberde tuş atamasını gostermemıssın defoult seklıne getırme var sadece nasııl tuş atıcaz
Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.selamlar hocam öncelikle eline sağlık cfg yi nereye atacağımı anlayamadım yardımcı olursan sevinirim c de wsreborn dosyası yokta bende
hocam sorunda orda zaten de wsreborn dosyası yokYerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Aktifleştirdiniz mi scripti hiçhocam sorunda orda zaten de wsreborn dosyası yok
evet videoda ne gördüysem hepsini uyguladımAktifleştirdiniz mi scripti hiç
sadece oyuna girmedim henüzAktifleştirdiniz mi scripti hiç
Oyuna girmeyip inject etmediyseniz göremezsiniz zaten bu gayet normal bir şey oyuna girin inject edin çıkın dediklerimi yapın yüklenmiş olacaktırevet videoda ne gördüysem hepsini uyguladım
Post automatically merged:
sadece oyuna girmedim henüz
Evet hocam şimdi oldu teşekkürlerOyuna girmeyip inject etmediyseniz göremezsiniz zaten bu gayet normal bir şey oyuna girin inject edin çıkın dediklerimi yapın yüklenmiş olacaktır
sayfa 60'in sonuna bak diyorsun 4 defadir bakiyorum yok. 59'un ortalarindaymisArkadaşlar, tüm yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, fakat şunu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum: Config'i her gün tarih olarak güncelleştirmemin sebebi, güncel olduğunu belirtmek amacıyla yapıyorum. Eklenecek veya eklediğim zaman zaten o günün tarihi ile not düşüp eklediklerimi yazıyorum. Teker teker ek olarak şunu da belirteyim: Yorumlarda "Config'e güncelleme ne zaman gelecek?" tarzı yorumlar görüyorum. Config zaten her şeyiyle günceldir ve eklenebilecek tüm ayarlamaları yapıp ekledim. Ben oyunda nasıl bu ayarlarla oynuyorsam, siz de benim aynı ayarlarımla oynuyorsunuz. Bunları da eklemek istedim. Son olarak, "Her gün güncelliyor musun?" diyenlere de cevaben olarak, bu yazı cevap niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Tekrardan, tüm config'im için olumlu veya olumsuz yorum yapıp kullanan veya kullanmayan herkese canıgönülden teşekkür ediyorum.