Estağfurullah güzel yorumun için teşekkür ederimellerine kollarına sağlık asheyi denedim baya iyi olmuş ege abi o kadar uğraştın iyi bi parayı hakettin
Teşekkür ederim iyi oyunlar dilerimSen bu işi yapıyorsun başarıların devamını dileriz kardeş adamsın
Ne demek bak bakalım beklediğin gibi mi denedikten sonra bir geri dönüş bırakmayı unutmaEline sağlık hocam![]()
Yeni config yayınlandı deneyebilirsinizUzun süredir takipçinim güzel de lig kastım config le yeni config fena olcak diyorsan cha olurum herhalde
Beğendiğinize sevindim tekrardan iyi oyunlar dilerimYeni config güzel olmuş eline sağlık Bi alet gibi titremiyor *EVADE* akıyo
Teşekkür ederim denedikten sonra geri dönüş atmayı unutmayın lütfenhemen deniyorum çok iyi olduğuna eminim
Teşekkür ederim iyi oyunlar dilerimzedi denedim efsane hocam elinize sağlık
Ben teşekkür ederim umarım beğenirsin deneyimleyip bize bildirmeyi unutma lütfenGünlerdir emek verdiğin için teşekkürler emeğine sağlık
![]()
Beğendiğine sevindim ayrıca yorumun için de teşekkürler iyi oyunlar dilerimbu sefer hakkını vermissin tebriks
Evet güncellenen hali ile deneyip bakabilirsinizşuanki indirme linkindeki son güncellememi