League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
BC de ayar yapmadan Q atmıyor maalesef. Max-Min rage sınırı aynı oldugu dibine girmen lazım. min 210 max 780 ayarladım. Belki sıkıntı çeken olur diye yazıyorum.
Yeni config'te ayarlı bc q su gayet stabil ve güzel çalışıyor merak etmeyin paylaştığımda deneyimleyeceksiniz
Bugün benim doğum günüm :) Bir güzellik yapta paylaş be kuruduk ...
Doğum gününüz kutlu olsun ama elimde olan bir şey değil maalesef 160 küsur tane şampiyon var daha bitmedi maalesef

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Is there is a way that i change the evade with like sometimes it dodges backwards and it goes into them so i die

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Is there is a way that i change the evade with like sometimes it dodges backwards and it goes into them so i die
I'm making new configurations from scratch including special avoidance for all the kind of champions that I'll share in a few days and that you can play without having to make any adjustments
hocam harika devamını bekliyorum yaparsınııızzzzz
Beklediğinize fazlası ile değeceğine eminim beklemede kalın lütfen olabilecek en kısa sürede paylaşılacak yeni config ayarları

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Eline sağlık reis tüm şampiyonlar mı kısmi mi
Hayır tüm şampiyonlar ve tüm koridorlar için hem predict hem evade hem de orb ayarları bayağı sağlam olacağını söyleyebilirim beklediklerine değecek arkadaşların en iyisi olacak çıktığında

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hayır tüm şampiyonlar ve tüm koridorlar için hem predict hem evade hem de orb ayarları bayağı sağlam olacağını söyleyebilirim beklediklerine değecek arkadaşların en iyisi olacak çıktığında
Uzun süredir takipçinim güzel de lig kastım config le yeni config fena olcak diyorsan cha olurum herhalde

grk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ne zaman hazır olur hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...