Onaylı Üye
Shift tuşuna basın en üstten "wsreborn" yazısına gelin "permashow" yazacaktır oradan kapatabilirsiniz
Teşekkürler. Her tıkı kaldırdım bir oraya bakmamıştım.
Shift tuşuna basın en üstten "wsreborn" yazısına gelin "permashow" yazacaktır oradan kapatabilirsiniz
Onlar gereksiz dokunmana gerek yokreis fightda 0 a 8 e 9 a nasıl dokunucaz
Rica ederimTeşekkürler. Her tıkı kaldırdım bir oraya bakmamıştım.![]()
Herhangi bir problem yok demek ki sizin oynayışınıza uymadı ayrıca yavaşlık olmuyor genel anlamda yine de teşekkür ederim yorumunuz içinSamira configini pek beğenemedim dostum. Comboda yapması gereken şeyleri eksik ve yavaş yapıyor. Default config daha iyi geldi nedense.
Anasayfa'da yer alıyor güncel linki zatengüncel link hangisi
Config'lik bir olay değil o logic'le alakalıhocam wardlara vurmuyo v tuşunda ona ayar cekermisin ( zeride ) zeri q sunu ayarlayabiliyo muyuz ward önceliği için
Değiştirildi o tuş F1 artıkinsert tuşu niye calışmıyor agam
Evet reis dra da sorun var balta ayarını always yada combo ceksende kendi tutmaya gitmiyo yada arkadasın dedigi gibi q bile basmıyo bendede aynı sorun mevcutBalta ayarını 2 ye çekip dener misiniz tekrardan
"axe settings" kısmına gelip oradan always diyin bu kadar diğer combo'da da auto'ları açın istediğniz gibi olacaktırEvet reis dra da sorun var balta ayarını always yada combo ceksende kendi tutmaya gitmiyo yada arkadasın dedigi gibi q bile basmıyo bendede aynı sorun mevcut