Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.bilgisizliğime verin config nasıl kullanılıcak ?
Evet destekli tier list'te mevcut hangileri iyi hangileri kötü bakabilirsiniztüm adcler destekli mi en stabil hangisi
Q'yu mouse'unuzun olduğu yere atıyor zaten onun dışında şampiyona da hakim olmak lazım son olarak güzel yorumunuz için teşekkür ederimmübarek herşeyi dodgeliyor valla hiç kaçırmıyor ama çok belli ediyorvayne de denedimde ya ben yapamadım bilemedim
dodge ayarını kısamıyoz mu çok belli ediyor daQ'yu mouse'unuzun olduğu yere atıyor zaten onun dışında şampiyona da hakim olmak lazım son olarak güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Teşekkür ederimYerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.
Evade'ye gelin config kısmında dodge angle'dan 180'i 90'a çekebilirsinizdodge ayarını kısamıyoz mu çok belli ediyor da![]()
Beğenmenize sevindim iyi oyunlar dilerim diğerleri de en az twitch kadar iyidir emin olabilirsinizhocam twitch i denedim çok iyi öbür champleride deneyeceğim
Irelia'da birçok seçenek mevcut neler yapılabileceğini burada söyleyemem ama config'te bayağı iyi ayarlı diyebilirim zaten pratik yapa yapa script'i de öğrenince anlayacaksınızteşekkür ederim ilk defa kullanıcam da araştırma yapıyorum
Post automatically merged:
arkadaşlar bu irelia da sc nasıl çalışıyor yani neler yapabiliyor
CC'den çıkması için G tuşuna değil 8 tuşuna basacaksınız ki çıksın normal evade'ye dönsünarkadaşlar ccden çıkmıyor k tuşunada basıyorum g tuşunada evade on demiyor
Böyle bir şey mümkün değil yanlış kuruyorsunuz demek kiconfigi indirip klosöre atıyorum önceki configi siliyorum ama oyuna girince önceki configi bir daha yüklüyor
anlatsana kral bende yeni başladım dahocam twitch i denedim çok iyi öbür champleride deneyeceğim