çok fazla kisi beğendini soylemis bende deniyeceğimLeague Of Legends WSReborn Shamanbey Config [19.01.2023]
![]()
Merhabalar arkadaşlar Discord üzerinden WSReborn için onlarca config isteği geldi. Henüz tam olarak bitmedi fakat paylaşacağım.
Nasıl kuracağım?
- C:\wsreborn\config klasörünün içindeki dosyaları silin ve aşağıdan indirdiğiniz dosyanın içindekileri atın.
Notlar:
Zoom ayarını 2000-3000 arasında kullanmanızı öneriyorum.
Tuşlar:
Evade key/Evade tuşu -> CTRL
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın -> 2
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın(2) -> 5
Dodge only hard CC spells/Sadece zor CC büyülerinden kaçın -> 3
Last hit/Son vuruş -> X
Mixed/Karışık -> C
Lane clear/Lane temizleme, minyonlara vurma -> V
Combo/Kombo -> SPACE
Flee/Kaçma (düşmanlardan kaçarken kullanacağınız tuş)(key to use when escaping from enemies)
Tuşların bazıları ile oynamadım. Default/kendi ayarı gayet güzel ve stabil çalışıyor. Oynarken kolaylıkla kullanabileceğiniz tuşlar. LPReborndanda alıştığınız üzere değiştirme gereği duymadım.
Tierlist:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
yukarıda bulunan linklerden.
Link 2 updated
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapno draw
İletişim/contact
Instagram: shamanbey
Discord: Shaman#1938
Oyun içi nick: Rhaastlantı-Prince Michael
Devam eden çekilişlerimiz.
https://memoryhackers.org/konular/ozel-logo-tasarimi-yapacagim.255853/#post-4948340
Configlerin herhangi birisinde hata-eksikler varsa aşağıdan belirtmeyi unutmayınız saygılar...