bu config çöp katiliyorumhocam 1. configin gerçekten berbat 1 hafta @emralbyrk configini 10 tane karakterle denedim 1 hafta @werasak senin shaman configle denedim adc ve midde gerçekten emirinki daha iyi çalışıyor senin configine bi türlü alışamadım ve sürekli beni saçma sapan hareketlerle öldürttü üstüne üstlük yaptığın tierlist tamamen gerçek dışı. Scriptin desteklemediği ve s++ düzeyinde ayarlamadığın çarlar o listede gözüküyor en verimli çarlar ile a b sırasında tamamen baştan savma bi çalışma olmuş emir albayrağın config şuan en iyi çalışanı jg mid top adc için hepsi ayarlı üstünde gereken 3-5 zhonyadır spelldir onların can değerini falan kendin ayarla manuel atacağın zaman da savaştan önce sen at can çalmasın diye bas spaceye oynasın umarım üstünde uğraşıp çalışıp hızlı hızlı hype yakalama prim peşine koşmazsın da adam gibi bir şey çıkarırsın acele etmeden 1-2 ay içerisinde.
Güzel duruyorLeague Of Legends WSReborn Shamanbey Config [19.01.2023]
![]()
Merhabalar arkadaşlar Discord üzerinden WSReborn için onlarca config isteği geldi. Henüz tam olarak bitmedi fakat paylaşacağım.
Nasıl kuracağım?
- C:\wsreborn\config klasörünün içindeki dosyaları silin ve aşağıdan indirdiğiniz dosyanın içindekileri atın.
Notlar:
Zoom ayarını 2000-3000 arasında kullanmanızı öneriyorum.
Tuşlar:
Evade key/Evade tuşu -> CTRL
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın -> 2
Dodge only dangerous spells/Sadece tehlikeli büyülerden kaçın(2) -> 5
Dodge only hard CC spells/Sadece zor CC büyülerinden kaçın -> 3
Last hit/Son vuruş -> X
Mixed/Karışık -> C
Lane clear/Lane temizleme, minyonlara vurma -> V
Combo/Kombo -> SPACE
Flee/Kaçma (düşmanlardan kaçarken kullanacağınız tuş)(key to use when escaping from enemies)
Tuşların bazıları ile oynamadım. Default/kendi ayarı gayet güzel ve stabil çalışıyor. Oynarken kolaylıkla kullanabileceğiniz tuşlar. LPReborndanda alıştığınız üzere değiştirme gereği duymadım.
Tierlist:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap:
yukarıda bulunan linklerden.
Link 2 updated
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapno draw
İletişim/contact
Instagram: shamanbey
Discord: Shaman#1938
Oyun içi nick: Rhaastlantı-Prince Michael
Devam eden çekilişlerimiz.
https://memoryhackers.org/konular/ozel-logo-tasarimi-yapacagim.255853/#post-4948340
Configlerin herhangi birisinde hata-eksikler varsa aşağıdan belirtmeyi unutmayınız saygılar...