update gelmeden nasıl güncelliyecekler kanka?Bunu önceden bilmek güzel oluyor belki script güncellemeye alınır scsiz oynamaya mecbur kalmayız. Teşekkürler
öyle birşey olabilecegini sanmıyorum ama genede güzel fikir xdBunu önceden bilmek güzel oluyor belki script güncellemeye alınır scsiz oynamaya mecbur kalmayız. Teşekkürler
Haklısın dostum adam 1 skill atıyor yamuluyoruzŞu oyunu dengelemek için büyük bir yama gerekiyor. İtemler ve çarlar aşırı bozuk. Çok dengesiz bir oyun oynatıyorlar şu an.
Örnek- Çelikyürek+dr mundo e siHaklısın dostum adam 1 skill atıyor yamuluyoruz
keşkeler yoktur evlat gerçekleştir.Bu yamalarda gereksiz güçlü şeyleri düzeltsinled keşke
Update gelmesi gerekiyor zaten. Ben farklı bir şey söylemedim, sadece scnin o tarihlerde updateden dolayı çalışıp çalışmadığını takip edebiliriz anlamında yazdım o mesajı.update gelmeden nasıl güncelliyecekler kanka?
Her türlü çalışıyor SC zaten, yama geliyor Max 6 saat içinde scye güncelleme geliyorUpdate gelmesi gerekiyor zaten. Ben farklı bir şey söylemedim, sadece scnin o tarihlerde updateden dolayı çalışıp çalışmadığını takip edebiliriz anlamında yazdım o mesajı.
''Bunu önceden bilmek güzel oluyor belki script güncellemeye alınır scsiz oynamaya mecbur kalmayız. Teşekkürler''Update gelmesi gerekiyor zaten. Ben farklı bir şey söylemedim, sadece scnin o tarihlerde updateden dolayı çalışıp çalışmadığını takip edebiliriz anlamında yazdım o mesajı.
Bunu o anlamda yazmamıştım, farklı anlaşıldıysa özür dilerim ama sadece yama geldikten sonraki birkaç saatten bahsetmek istemiştim.''Bunu önceden bilmek güzel oluyor belki script güncellemeye alınır scsiz oynamaya mecbur kalmayız. Teşekkürler''
yazdığını bir daha oku kanka bence
yok lan baba ne özürü saçmalama bak keyfineBunu o anlamda yazmamıştım, farklı anlaşıldıysa özür dilerim ama sadece yama geldikten sonraki birkaç saatten bahsetmek istemiştim.