Ama dostum şampiyonlar hakkında pek bilgi sahibi değilim ondan sordum hani farklılıkları vardır diyebenden sana tavsiye hangisini istiyorsan onu oyna
Evet jung master oynadım çok güçlü şampiyon nasus u da denerim.düşük elodaysan
solo nasus
jung master
Yasuo arkadaşlarım önermiyordu ondan oynamadım ama warwick oynicam.soloda yasuo oynayabilirsin jung worwick olabilir
Dariusun iyi olduğunu duymuştum biraz beceri lazımmışdüsük elodaysan solo nasus yada dari jungleda warwick en rahat ettigim jungdur
solo nasus irelia garen darius sylas urgot renekton mordekaiser fiora junglede ise kayn evelyn warwick amumu rammus sejuani zac master ekkoArkadaş League of Legends ta solo ve jung da hangi şampiyonları oynamalıyım önerebilir misiniz?
evet dogru her skili tutturman ve bazı yerlerde oto atak yapman gerekio ama kastıysan bir w yarı canDariusun iyi olduğunu duymuştum biraz beceri lazımmış
Hepsini denemeye çalışırım ama jung da master tercih ettim solo tercihlerini denicemsolo nasus irelia garen darius sylas urgot renekton mordekaiser fiora junglede ise kayn evelyn warwick amumu rammus sejuani zac master ekko
Kanka jungda khazix kasınca alayına tek atıyorArkadaş League of Legends ta solo ve jung da hangi şampiyonları oynamalıyım önerebilir misiniz?
kanka master en iyisi diye biliyorum khasix mı iyi senceKanka jungda khazix kasınca alayına tek atıyor![]()
lucian adc değil mi kilucian al space basılı tut oyunu bıtır saygılar