Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
league of legends her türlü daha iyi dota2 oynayam dedim çok karışık ve çok zor oyun en iyisi league of legends ben oyuna 400rp 4.95tl iken başlamıştım yeni hesap açan herkese 400rp veriyorlardı çok güzel zamanlardı
dota 2 daha zor çünkü karakterlerin hepsini bileceksin adam geri düşsün diye kendi farmını sen keseceksin eğer ölürsen adama gold vereceksin sen gold düşeceksin ve xp'de düşeceksin adam senin xp'ni çalarak adam senin 2 katın xp'ye gelip senin ağzına ağzına vuruyor
Bilmeden yorumlar yapılmış, arkadaşlar dota dediğimiz oyunda görüş sağlamak, farm almak daha zor. Kendi minyonunu bile öldürebiliyorsun, ranked sistemi yok ve her hero oyuna başladığınız andan itibaren açık. Çok fazla item konfigürasyonu var. Çok fazla çeşitlilik var, basite kaçan insanın oynamaması gereken oyun. Ben artık eskisi gibi tam fokus oynayamadığım için oyunları, lolü tercih ettim. Yani asıl sorunuz bu olmalı. Ayrıca early gamede lole göre çok çok daha dengeli dota 2. Altını çizerim.
Eklemeyi unutmuşum, dotanın grafik motoru daha optimize ve daha göze hitap eden bir yapıya sahip. Özellikle diablo vari oyunlar oynamış olarak o karanlık atmosfer daha göze hoş geliyor, gerçekçilik katıyor.