League of legendsmi Dota2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam Dota bana karmasık geliyor ya o yüzden LoL bana göre daha iyi

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
League Of Legends daha iyi herşey daha dengeli daha kaliteli.

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
lol daha iyi çünkü yeni başlayan kişiler için daha iyi kullanıcı dostu dota2 yi yeni oynayan kişi için her şey çok karışık

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bence Lol niye dota 2 ye göre grafikleri iyi ve daha aksiyonlu oyun

Üye
5 HİZMET YILI
i playe league of leagend and i played dota 2 but league of leagends is the best game i ever played win a jng main

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dota 2 öğrenmek için çok vakit lazım lol daha kolay ama zamana bağlı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu soru kişiden kişiye değişir dota hüç oynamadım lol ü uzun zamandır oynuyorum dota hiç oynamadım ama oyunlar birbirlerine yakın ama kısa bi özet geçiyim lol fortnite dota pubg (grafiksel olarak)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aslında buna tam net cevap vermek zor ikiside moba oyunu olsada şampiyonları ve oynanış tarzı olarak farklılıkları var hangisi sana daha uygun geliyorsa onu seçmelisin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
league of legends is a bit easier but try both and taste on your own

COMEBACK
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilmeden yorumlar yapılmış, arkadaşlar dota dediğimiz oyunda görüş sağlamak, farm almak daha zor. Kendi minyonunu bile öldürebiliyorsun, ranked sistemi yok ve her hero oyuna başladığınız andan itibaren açık. Çok fazla item konfigürasyonu var. Çok fazla çeşitlilik var, basite kaçan insanın oynamaması gereken oyun. Ben artık eskisi gibi tam fokus oynayamadığım için oyunları, lolü tercih ettim. Yani asıl sorunuz bu olmalı. Ayrıca early gamede lole göre çok çok daha dengeli dota 2. Altını çizerim.

Eklemeyi unutmuşum, dotanın grafik motoru daha optimize ve daha göze hitap eden bir yapıya sahip. Özellikle diablo vari oyunlar oynamış olarak o karanlık atmosfer daha göze hoş geliyor, gerçekçilik katıyor.
Teşkkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dota lolden daha önce kendi alanında rakip tanımazdı. Loldeki hero hasarları eşya güçleri vb. oyun içi detaylar çok daha dengeli sezon2de böyle değildi. dota gibiydi eskiden. herolar çok güçlü ve eşyaların inanılmaz özellikleri vardı. zaman içerisinden lolde eşyaların kaldırılıp düzenlenmesinin sebebi bu. dotadan daha çok keyif alabilirsin ama lolün oyuncu kitlesi ve rekabeti daha yüksek

Cehalet çomarın bastonudur
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dota lolden daha önce kendi alanında rakip tanımazdı. Loldeki hero hasarları eşya güçleri vb. oyun içi detaylar çok daha dengeli sezon2de böyle değildi. dota gibiydi eskiden. herolar çok güçlü ve eşyaların inanılmaz özellikleri vardı. zaman içerisinden lolde eşyaların kaldırılıp düzenlenmesinin sebebi bu. dotadan daha çok keyif alabilirsin ama lolün oyuncu kitlesi ve rekabeti daha yüksek

Yanlış bilgilendirmişsiniz. Dotadaki item çeşitliliği lole göre daha fazla olduğu için her heroya aynı itemler alınmıyor. Lolde atıyorum 100 tane item var hanginiz 50 tanesini kullanıyor ? Trinity force, phantom dancer gibi itemler oldukça lolde çeşitlilik hiç artmayacak çünkü gerekli her şeyi veriyorlar bir karaktere. Dotada 5 tür pot var :D Dotanın early si de late i de lole göre çok çok daha dengeli. Lolde hiçbir zaman denge yoktu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yanlış bilgilendirmişsiniz. Dotadaki item çeşitliliği lole göre daha fazla olduğu için her heroya aynı itemler alınmıyor. Lolde atıyorum 100 tane item var hanginiz 50 tanesini kullanıyor ? Trinity force, phantom dancer gibi itemler oldukça lolde çeşitlilik hiç artmayacak çünkü gerekli her şeyi veriyorlar bir karaktere. Dotada 5 tür pot var :D Dotanın early si de late i de lole göre çok çok daha dengeli. Lolde hiçbir zaman denge yoktu.
Her heronun ana eşyaları vardır. Karakterin özelliklerine göre ve oynanışa göre tercih edebilirsin. Fakat ben bundan bahsetmedim. Eşyalar ve heroların güçlerinden bahsettim. Eskiden AP master vardı.( BKZ.
)Oyundan kaldırılan çok şey var dengesizlik yüzünden. artık çok dengeli. Dota gibi değil. Dotada denge diye bir şey yoktu. lolün eski hali gibiydi. zaten dotadan aldıkları için dengesizlik çok muhtemeldi

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer oynamasını biliyorsan Dota çok daha zevkli ama tabi lolü öğrenmesi ve alışması daha kolay

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dotadaki mantığı kavramak karşıdaki herolara göre item almak önemliyken, lolde beylik itemler + 1 savunma eşyasıyla kasılan karakter oyunu taşımakta.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka göreceli şekilde değişir ya bence lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...