Leaguef Of Legends Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka herkesi oyun sonu hileden reportlarsan ban wawedden biraz olsa kaçmış olursun ama tabiki oto dodge yi kapatabilirsin ben öyle yapıyorum en az 3 haftadır kullanıyorum tr west karışık şu anlık bir chatten scriptsin fln diye mesaj almadım.
herkesi oyun sonu report etmenin banwaweden bir kaçış yöntemi olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu sistemin öyle çalıştığını .

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Denedim Çalışıyor olumlu birçok yönleri var
Otomatik Baron Dragon Red Blue ve Kill çalma SMİTE yani Çarp sistemi
Otomatik oyuncu Doclama modu
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hızlı farm yapma otomatik bir şekilde
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
yeni sistem değişecek mi ? yoksa bir önceki kullandığımız gibi UI üzerinden hile programa yüklenecek mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim bir kere kendisini otomatik güncelleyen script yapamazsın söylediklerinde çok tutarsızlık var ben bu işlerin içerisindeyim amacın ne bilmiyorum ama bol keseden sallama : )
Kardeşim Tam 17 senelik bilgisayar Kodlama Tasarım Programlacısıyım Otomatik program ile güncelleme diyorum Yani fix geldiginde kendi kendine güncelleme yapacak programdan bahsediyorum
Örnek CS 1.6 daki SXE sistemi anladınız sanırım
Post automatically merged:

Arkadaşlar LazzySharp Hilesi tabiki güncellenecektrir benim anlattıgım farklı bir konu ve hiledir

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
reis eline sağlık beklemedeyiz iyi çalışmalar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Biliyorsunuzki League of Legends 2 haftada bazen 3 haftada bir Riotlar tarafından güncellenmektedir , Bu sebebten Yaptıgım Hileler Kısa sürede Fix yiyor ve tekrardan güncellemek zorunda kalıyorum.
Şimdi İse Kendı Kodlamıs oLdugum Serotolli Fix.dll yani otomatik kendisini güncelleyen hile yapıyorum
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
Hepsini Denedim Oldu Sorunsuz bir şekilde Çalışıyor Şu anda Tek sorun Dereceli için Olmadı Onun için Çalışmalarım Sürüyor
2-3 gün içinde Dereceli içinde Ayarları Yapmış olacagım en geç 2-3 gün içerisinde Çalışmalarım bitecektir
Hileyi Burada Platformda paylaşıcam Dereceli Ayarlarını yaptıktan Sonra Ban yeme Özelligi çok nadir ve azdır
Hileyi Memoryhacker Üzerinden paylaşıcam ve Mh şifresi ile indirebiliceksiniz Saygılarımla ...
SEROTOLLİ KRALLIĞI
hadi bakalım güveniyoruz sana

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
helal reyiz hangi programlama dilini kulanıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim Tam 17 senelik bilgisayar Kodlama Tasarım Programlacısıyım Otomatik program ile güncelleme diyorum Yani fix geldiginde kendi kendine güncelleme yapacak programdan bahsediyorum
Örnek CS 1.6 daki SXE sistemi anladınız sanırım
Post automatically merged:

Arkadaşlar LazzySharp Hilesi tabiki güncellenecektrir benim anlattıgım farklı bir konu ve hiledir
Söylediğin şeylere gülüp geçiyorum ban yememe sebebini skorlarda ölüm olarak gösteriyorsun komik : ) Tamamiyle yalancısın : D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
MRmteşekkürler dostlarm

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Byler eğer kiliniz 25 se 30 kez ölün ban yemezsiniz puhahahaha

Son düzenleme:
Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka Güzel ne diyim fake degildir inş

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
emeğine sağlık ellerin dert görmesin :D

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileyi bekliyoruz deniyip görcez inşallah güzel bir çalişma olur da uzun bir süre kulanırız MM ailesi olarak. Ayriyetten hile belli etmeden kulamayida anlatman lazim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tebrik ediyorum kardeşim Hayırlı olsun ailemize ne diyelim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Söylediğin şeylere gülüp geçiyorum ban yememe sebebini skorlarda ölüm olarak gösteriyorsun komik : ) Tamamiyle yalancısın : D
Kardeşim Bence çok boş yapıyorsun forumda tartışma konusu çıkararak beni tanıyanlar tanıyor saygılarımla muattap olmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
combo vs olacak dimi senden ricam irelia fln güzel olsun ama emeğin için teşekkürler

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hadi bakalım güveniyoruz sana
Otomatik Ulti tutturma
.Otomatik Skill kombosu
SEROTOLLİ KRALLIĞI
yalnız yeni hero vb gelirse nolcak :d

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
LazzySharp'la aynı anda mı gelecek diğer hile yoksa LazzySharp önceden mi gelecek :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
SON MESAJIMI YAZIYORUM ARKADAŞLAR 2-3 GÜN BEKLEYİN BANA İFTİRA ATAN KARDEŞLERİM ZATEN BURDA ÖZÜR DİLİCEKTİR SAYGILARIMLA İYİ GÜNLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...