Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
leagueoflegends 5 aydır oynamıyorum sizce tekrar başlasammı ?
merhaba ben 5 aydır lol oynamıyorum artık oyun sıktı demiyorum ama yani bilmiyorum bir anda sıktı yks fln... 12.Sınıfım zamanda geçmiyor sınav stresi yok ama yinede sıkılıyor insan sizce başlıyayım mı ? tşk
12. sınıfsın sınavın var stresli olmasan bile lol gibi bir oyunda beynini yerde bulabilirsin. hiç gereği yok onun yerine git sınava kadar sakin hikayeli oyunlar falan oyna en azından kafanı yorma
valla bu sezon biraz daha eğlenceli sarıyor ama uzun süredir oynayan birisi olarak(5-6 yıl) ben artık oyundan keyif almıyorum bende 11.sınıfım hiç bir oyun eğlendirmyor artık beni
kesinlikle önermem lol bagımlılıktır ve chat yüzünden konuşma tarzını bile inan ki değiştiriyor lol yuzunden konustugum insanın lol oynyaıp oynamadıgını anlayabiliyorum bu iyi birsey değil bence
League of Legends'a 5 ay ara vermişsiniz, tekrar başlamanız size bağlıdır. Eğer oynamaktan keyif alıyorsanız ve zamanınızı verimli geçireceğinizi düşünüyorsanız neden olmasın? Ancak, oyunun size zaman kaybı veya olumsuz etkiler getireceğini düşünüyorsanız tekrar başlamak yerine başka aktivitelere yönelebilirsiniz. Karar sizin!