leagueoflegends 5 aydır oynamıyorum sizce tekrar başlasammı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
merhaba ben 5 aydır lol oynamıyorum artık oyun sıktı demiyorum ama yani bilmiyorum bir anda sıktı yks fln... 12.Sınıfım zamanda geçmiyor sınav stresi yok ama yinede sıkılıyor insan sizce başlıyayım mı ? tşk :)

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
12. sınıfsın sınavın var stresli olmasan bile lol gibi bir oyunda beynini yerde bulabilirsin. hiç gereği yok onun yerine git sınava kadar sakin hikayeli oyunlar falan oyna en azından kafanı yorma

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oynayan arkadaşlarım sakın başlama başına bela alırsın diyorlar.. 12. sınıfsın bence derslerine yoğunlaşıp nitelikli bi bölüm seçmelisin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valla bu sezon biraz daha eğlenceli sarıyor ama uzun süredir oynayan birisi olarak(5-6 yıl) ben artık oyundan keyif almıyorum bende 11.sınıfım hiç bir oyun eğlendirmyor artık beni

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka bırakmışken başlama derim ama kafanda az da olsa başalam fikri varsa illa bi gün başlarsın o yüzden bu sezon güzelken başlanabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kesinlikle önermem lol bagımlılıktır ve chat yüzünden konuşma tarzını bile inan ki değiştiriyor lol yuzunden konustugum insanın lol oynyaıp oynamadıgını anlayabiliyorum bu iyi birsey değil bence

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sezon iyi Kafanda başlamak varsa direk gir. Başkalarının ne dediği önemli değil

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ustam sınav zamanı boşver ya sinir olursun boşu boşuna sınav motivasyonun falan dülşer boş zamanında offline oyun oyna bence

Üye
2 HİZMET YILI
bende başladım elo önemli platta sıkışıp kaldım

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
bağımlılık derecesine getirmeden vakit öldürmek adına başlanılabilir. yoksa bir lose aldın mı hayattan kaybedilen 20-30dknın önemi büyük.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kazanmak için hırs yapıyorsan kaybettiğinde üzülmüyorsan eğlendim deyip geçiyorsan başla. Ama hırslıysan kaybedince camı çerçevi indirmek istiyorsan uzak dur

Üye
3 HİZMET YILI
League of Legends'a 5 ay ara vermişsiniz, tekrar başlamanız size bağlıdır. Eğer oynamaktan keyif alıyorsanız ve zamanınızı verimli geçireceğinizi düşünüyorsanız neden olmasın? Ancak, oyunun size zaman kaybı veya olumsuz etkiler getireceğini düşünüyorsanız tekrar başlamak yerine başka aktivitelere yönelebilirsiniz. Karar sizin!

Üye
2 HİZMET YILI
s14 baya değişti haritalar güncellendi yeni karakterler geldi en önemlisi urf geldi tekrar başlamanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...