Ultra Üye
hocam yavaş yavaş hikaye oluyor gibi geliyor banadaarkadaşlar maç bile bulamaz olduk artık yani adamlar sizce lolü saldı mı ya da devam edecek mi?
hocam yavaş yavaş hikaye oluyor gibi geliyor banadaarkadaşlar maç bile bulamaz olduk artık yani adamlar sizce lolü saldı mı ya da devam edecek mi?
Kanka oyundaki toxicler olsun smurfler olsun bende dahil olmak üzere bir çok insan ara veriyor veya bırakıyor.arkadaşlar maç bile bulamaz olduk artık yani adamlar sizce lolü saldı mı ya da devam edecek mi?
Kanka bende şöyle düşünüyorum aşırı fazla script var oyunda cidden belli edeni var belli etmeyeni ve deli gibi rank kasıyorlar saldılar gibi sanki kimse ban bile yemiyor ben bile sc olmama rağmen sclere tilt oldum bende bittiğini düşünmeye başladım artıkMaç bulamamanın sebebi lolün smurflere getirmiş olduğu sistemden kaynaklı hocam hesap kasarken benim 1 saat maç aratıp bulamadığım zamanlar oldu mmr falan da yüksekse haliyle böyle şeyler de oluyor otomatikman o yüzden bunun bitmeyle bir alakası yok onun dışında lol bitmez ve biteceğini de düşünmüyorum bu karara nasıl vardın kral
her update ile cıkan konu hocam lolun bitme gibi bir imkanı olamaz anca oyun cok fazla pay to win e dönmezse imkanı oldugunu düşünmüyorum.arkadaşlar maç bile bulamaz olduk artık yani adamlar sizce lolü saldı mı ya da devam edecek mi?
Hocam tr de 19 ms sabit alıyorum euw geçsem hızlı oyun buluyorsa kaç ping alırım tahminiTr de insanlar 8 saatlik bir işe 2 saat servis =10 saat+8 saat uyku =18 saat.24-18=6 saat yemek,duş wc içide.Maaş yetmeyip mesai yapanları söylemiyorum bile.Tr de geç buluyor.Westte seri oyun buluyor.
tr de 5 ping westte 45 alıyorum.tr de ortalama 3 dk maç buluyor.west ortalama 30 saniyeHocam tr de 19 ms sabit alıyorum euw geçsem hızlı oyun buluyorsa kaç ping alırım tahmini
Her sene derler bitiyor diye de yok öyle bir dünya .darkadaşlar maç bile bulamaz olduk artık yani adamlar sizce lolü saldı mı ya da devam edecek mi?