Merhaba arkadaşlar Left 4 dead 2 oyununda bir sunucuda oynuyorum ve bir çok kendine pro diyen oyuncunun aimbot kullandığını fark ettim ve biri zahmet ederek left 4 dead 2 için hile çıkarmış sağ olsun ama ben oyunda aimbot bölümden aimbot slient ve diğer no ile başlayan seçeneklere tik atığımda oyundaki karekter bir sapıtıyor. Yani diye soracak olursanız elime bir silah aldığımda silahı göremiyorum bazen görsemde böyle titriyor kapışma oynadığım için infected olduğumda ise infectedlerin elleri böyle titriyor ben bunu nasıl durdurabilirim benim tek ihtiyacım olan aimbot. Belki bir çoğunuz bilirsiniz sourcemod için bir coder "Brutal Hunter Pounch" diye bir plugin geliştirmiş ve bellirli bir disance ulaşıp bir hayata kalanın(Survivor) Üstüne atladığında o hayata kalan direk ölüyor yere düşmüyor yada canı azalmıyor. İşte bu eklenti sayesinde pro olan oyuncular demiyimde 2 milyon puanı aşan hiç bir oyuncu bu şekilde ölmek istemediği için bu bir utanç oluyor yükselen hunterları awp ile tek seferde vuramayacaklarını biliyorlar ve bir kaç kişi aimbot kullanıyor. o yüzden bende sıkıldım ve artık bende kullanmak istiyorum o yüzden bu hileyi kullanmaya başlayacaktım ki hile üzerinde aimbot aktif ettiğim an diğer oyuncularında göreceği bir sapıtma oluyor kareterimde bunu nasıl engeleyebilir yada düzeltirim tek ihtiyacım awp aldığımda namluyu tutuğum hunter tek bir sıkışla ölmesi .