LeftSpace - Nader11endeu Bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Dword 6.7.5 sürümü ile

NameESP Kaldırıdı. (Ama bu özelliği geri istiyoruz)

Sürüm ile gelen gördüğüm ilk hata
Takım Arkadaşlarımızın oyunda Nick & HP'Leri gözükmüyor.
Sonra Envater Hack Kullanılırken uyku modunda takım arkadaşlarımızı resliyemiyoruz.Bir Çözümü Varsa Çözermisiniz ? 
Envanter Hack'i Kapatma özelliği getirilebilirse iyi olur
İnf. Ammo Açıldımı Kapanmıyor.Kapanma özelliği getirilirse güzel olur.
Menüye İllagel Koyulma Şansı Varsa oda güzel olur :D

Dinlediğiniz İçin Teşekkürler.

Konu Hala Günceldir++

Üye
10 HİZMET YILI
kesinlikle aynı sorun bızdede var ! ben name esp kaldırılması yanındanım ama kendı takım arkadaslarımızın ısmını goremıoruz o sıkıntı

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu akşam sanıırm 1 pach daha gelebilir isterseniz güncellemeden eski hileyi kullanın.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Name esp harici diğerleri problem değil ve yapılacak bir şey yok. Name esp yide 4 gün geri getirmeyeceğiz. 4 Gün sonra otomatikman name esp gelicek ve gamecrash kalkıcak. Ekstra bişi indirmenize gerek kalmıyor.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
naderabi şu dövmeler gözükmüyo haledin yaa özel yetenekler felan hep güzükmüyor sıkıntıı

Üye
10 HİZMET YILI
aynnden daha önceki sürümde bossu tarıyarak öldürüyorum bişi olmuyordu bunda bossu öldürdükten sonra atıyor Kontrol !!!!

Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Nader Bey Hilenin Önceki Yama Notlarında Uyku Modunda Resleyebiliceksiniz Demiştiniz Fakat Reslenmiyor Bu Sorun Değilmi Sizce Bunu Çözseniz Zaten Yeter Diğer Bütün Arkadaşlarda Bunu Bekliyordur Ayriyetten Envanter Hackı Açınca Envanterdeki %100 Hızlı Altın Gp Devre Dışı oluyor. Dövmeler Gidiyor Buna Bir Çözüm Getirirseniz Çok Ama Çok İyi Olur.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Name esp harici diğerleri problem değil ve yapılacak bir şey yok. Name esp yide 4 gün geri getirmeyeceğiz. 4 Gün sonra otomatikman name esp gelicek ve gamecrash kalkıcak. Ekstra bişi indirmenize gerek kalmıyor.
Sana Sormak istediğim Çok Şey Var ama 1 tanesi bu hile ile ilgili Kardeşim Benim Bak Şimdi Bu Saydıgımız Sıkıntıları Bi gider Daha Ne istiyelim Envanter Hackı Acınca Bile Uyku modunda adam canlandırsın Sana Diyicek TEk LAf BİLE OLAMAZ ARTIKkkk LÜTfen Bİr Anca Tüm Sorunlara 
Yardım Lütfennn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...