Ben belli etmemeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum direk vanguard tarafından yakalanıyor. Evade ve çizgiler kapalı oynayarak bunu denedim çünkü ekranda çizgi olup olmamasıda önemli değilben 3 yıldır kullaniyorum 2 hesabim kapandi cok belli etmessen sorun olmuyo
hocam öneren olmadı da iyi diye bir takım duyumlar aldım ama parasına oranla çok fazla ban atıyor bide aşırı pahalıLs'yi size kim önerdi hocam?
içinde kendisinin bypass var zatenbypass uyguladın mı
hocam vanguard tarafından yakalanmıyor bunu kesınlıkle bılıyorum ticket atıyolar oyun içinden replıyolar direk ban atıyorBen belli etmemeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum direk vanguard tarafından yakalanıyor. Evade ve çizgiler kapalı oynayarak bunu denedim çünkü ekranda çizgi olup olmamasıda önemli değil
İyi değil ayrıca rat atıyor.hocam öneren olmadı da iyi diye bir takım duyumlar aldım ama parasına oranla çok fazla ban atıyor bide aşırı pahalı
içinde kendisinin bypass var zaten
hocam vanguard tarafından yakalanmıyor bunu kesınlıkle bılıyorum ticket atıyolar oyun içinden replıyolar direk ban atıyor
hangi heroyla oynuyon bide gümüş eloda oynuyosan adamlar hile oldunu anlamıyor zaten replemıyolar yüksek eloda 1 günde ban yersinben 3 yıldır kullaniyorum 2 hesabim kapandi cok belli etmessen sorun olmuyo
Hocam ban yediğinizde hwid mi yediniz? Yoksa yalnızca hesap banı mı?1 ay kullandım 4 kez ban yedim yani ortalama kullanma sürem 1 hafta oldu 1 hesabı ama gayet kaliteliydi herşeyiyle
legend sensede hwıd banı yıyemezsın çünkü spoofer var legend sensenın içinde o yönden iyiHocam ban yediğinizde hwid mi yediniz? Yoksa yalnızca hesap banı mı?
Ban yesen bile hocam hwıd yemiyorsun spoofer var içinde başka hesabın varsa anında girip tekrar devam edebilirsin o yönü çok güzel ve ben kalitesinide çok begeniyorum özellikle yasuo xaxup plugin en iyisi benceHocam ban yediğinizde hwid mi yediniz? Yoksa yalnızca hesap banı mı?
@Adc Main gibi bilgili ve tecrübeli hocalarım rat atıyor diyor, o yüzden çekincem oldukça fazla lsye. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimBan yesen bile hocam hwıd yemiyorsun spoofer var içinde başka hesabın varsa anında girip tekrar devam edebilirsin o yönü çok güzel ve ben kalitesinide çok begeniyorum özellikle yasuo xaxup plugin en iyisi bence
Almayın hocam zaten değerli ne kadar bilginiz varsa ele geçiriyorlar.@Adc Main gibi bilgili ve tecrübeli hocalarım rat atıyor diyor, o yüzden çekincem oldukça fazla lsye. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Macos da bgx kullandığınızı ve en çok psvg önerdiğinizi biliyorum ama, benzer fiyat bandında alternatif olarak ilk engine soul sonra bypasslı hanbot öneriyordunuz değil mi? Onda da hwid yemiyoz, hesap banı yiyorduk değil mi.Almayın hocam zaten değerli ne kadar bilginiz varsa ele geçiriyorlar.
Engine soul'da hwid yiyorsunuz hocam.Macos da bgx kullandığınızı ve en çok psvg önerdiğinizi biliyorum ama, benzer fiyat bandında alternatif olarak engine soul öneriyordunuz değil mi? Onda da hwid yemiyoz, hesap banı yiyorduk değil mi.