hilenin yapımcısı ben değilim konuda belirtmişimBirşey olmassa bu hileyi kullanmaya geçicem, artık gece modu çok hoşuma gitti bazı eksiklikleri var tabi, ama ben beğendim skin changer kullanması çok rahat olmuş, uğraştırmıyor ufak önerilerim olucak, ilk olarak fake prime getirirseniz gayet güzel olur, Awp crosshair'da önemli bir etken, oda güzel olur. Ve birde hit effect benim önerilerim bunlar.
fake prime olayı benim gördüğüm karşına çok fazla hile atıyor fake prime'da !Birşey olmassa bu hileyi kullanmaya geçicem, artık gece modu çok hoşuma gitti bazı eksiklikleri var tabi, ama ben beğendim skin changer kullanması çok rahat olmuş, uğraştırmıyor ufak önerilerim olucak, ilk olarak fake prime getirirseniz gayet güzel olur, Awp crosshair'da önemli bir etken, oda güzel olur. Ve birde hit effect benim önerilerim bunlar.
Fake prime olayı fake prime ile oyuna girmek değil, zaten fake prime özelliğini aktifleştirip lobine prime adamları çekerek karşıya hile gelme oranını en aza indirmek. Böyle karşıya senin takımın full prime olduğu için en az 1-2 madalyalı oyuncu gidiyor.fake prime olayı benim gördüğüm karşına çok fazla hile atıyor fake prime'da !