Legit Valorant Trainer V1.5.0 UPDATE 2.07.2020 DETECTED :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
İndirdimde ayarlayamadım discordan istek yolladım yardımcı ola bilirsen cok iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reisler tam olarak ne var içerikte pek anlayamadım yaw aim desteği falanmı oluyor nası bişi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hesabın gitmesi yine iyi ben hwid ban var diye deneyemiyorum kesin bir bilgi olsa eyw deneyelim
onun için bir kaç indirim mevcutta hile sonuçta neresıne guveneceksın ama ben kullandım oyunda kullananlarada denk geldım en fazla 1 hafata yaşarsın yanı sonrasında keınlıkle ban yersın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
onun için bir kaç indirim mevcutta hile sonuçta neresıne guveneceksın ama ben kullandım oyunda kullananlarada denk geldım en fazla 1 hafata yaşarsın yanı sonrasında keınlıkle ban yersın
Yanlış bilgi yaymayalım. Hile şu anda herhangi bir yasaklanma durumu söz konusu değil. Report yeyip ban yersin sadece.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yanlış bilgi yaymayalım. Hile şu anda herhangi bir yasaklanma durumu söz konusu değil. Report yeyip ban yersin sadece.
valla hocam o kadar hıle kullandım farkettırmemeye dahı de çalıştım ban yedım yanı
Post automatically merged:

valla hocam o kadar hıle kullandım farkettırmemeye dahı de çalıştım ban yedım yanı
ama bu hıle hakında demıyorum yanı bunu ben ..... ben farklı bır hıle uzerıdnen bu dıyolagu kullandım
...........

Üye
5 HİZMET YILI
on the site I see a lot of Russian it is not convenient to communicate like this

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...