Hata mı alıyorsun?çalıştırabilen var mı?
valorantta drek ban yiyorsun ben denedım başka bir hile en fazla 4 oyun kurtaardı sonra hesap çuvvvvvvvvvvvvkorkuyorum daha önce ban yedim ama indirecem saol
Aim desteği olarak trigger var.Reisler tam olarak ne var içerikte pek anlayamadım yaw aim desteği falanmı oluyor nası bişi
Hesabın gitmesi yine iyi ben hwid ban var diye deneyemiyorum kesin bir bilgi olsa eyw deneyelimvalorantta drek ban yiyorsun ben denedım başka bir hile en fazla 4 oyun kurtaardı sonra hesap çuvvvvvvvvvvvv
onun için bir kaç indirim mevcutta hile sonuçta neresıne guveneceksın ama ben kullandım oyunda kullananlarada denk geldım en fazla 1 hafata yaşarsın yanı sonrasında keınlıkle ban yersınHesabın gitmesi yine iyi ben hwid ban var diye deneyemiyorum kesin bir bilgi olsa eyw deneyelim
Yanlış bilgi yaymayalım. Hile şu anda herhangi bir yasaklanma durumu söz konusu değil. Report yeyip ban yersin sadece.onun için bir kaç indirim mevcutta hile sonuçta neresıne guveneceksın ama ben kullandım oyunda kullananlarada denk geldım en fazla 1 hafata yaşarsın yanı sonrasında keınlıkle ban yersın
valla hocam o kadar hıle kullandım farkettırmemeye dahı de çalıştım ban yedım yanıYanlış bilgi yaymayalım. Hile şu anda herhangi bir yasaklanma durumu söz konusu değil. Report yeyip ban yersin sadece.
ama bu hıle hakında demıyorum yanı bunu ben ..... ben farklı bır hıle uzerıdnen bu dıyolagu kullandımvalla hocam o kadar hıle kullandım farkettırmemeye dahı de çalıştım ban yedım yanı
DETECTED
Nasıl kullanılıyor yardımcı olur musun ayarları ne yapmamız gerekiyor tam anlamadım benAimbot yakın zaman da gelirse güzel olur. Eline sağlık
What keys?its working for you? what is the keys?
to make triggerbot workWhat keys?