Lenovo IdeaPad 3 alıyorum, yorumlarınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar bu bilgisayarı alıyorum sizce nasıl lol valorant vs bu tür oyunları kasmadan oynayabilirmiyim ? tşeekkürler

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Vega 10 dahili kart var yüksek ayarlarda iş görmez ama düşük ayarlarda oynarsın kasmadan

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vega 10 dahili kart var yüksek ayarlarda iş görmez ama düşük ayarlarda oynarsın kasmadan
dahili kart tam olarak nasıl oluyor bilgin varsa anlatabilirmisin kardeşim veya laptoplara ekran kartı eklemesi yapılıyor mu ?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lol valorant tarzı oyunları oynatır elbet ama günümüz çoğu sistem gerektiren oyunları oynatmaz eğer sadece oyun oynamak için almayı düşünüyorsan kasa toplarsan daha ucuza daha iyi dizersin ekran kartı dahili olduğu için yüksek çözünürlüklerde yüksek ayarlarda oyun oynatmaz laptoplara da ekran kartı takılmadığı için malesef

edit : dahili ekran kartı işlemcinin ekran kartı çipsetini kullanıyor harici ekran kartı değil yani işlemci ve ekran kartın aynı kısacası

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
2. el oyuncu bilgisayarlarına bakman daha iyi olur oyun odaklı alıyor isen apu işlemcisi var tek kanal ram kullanıyor büyük ihtimalle oyun performansı ahım şahım olacağını sanmam online oyunlarda ve bazı orta seviye grafikli oyunları rahat oynayabilirsin

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sanırım laptop’u oyun oynamak için almak istiyorsunuz. Size önerim bu fiyata bunu almamanız, sonra ekran kattı yüzünden muzdarip olmanı istemem elbette. Eğer amacın sadece oyun oynamak ise arkadaşların dediği gibi bir masaüstü bilgisayar alırsın 2. El. O bütçeye 144 HZ monitör bile dahil edebilirsin :)

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Benim bilgisayar 3000 tl 2 ay önce aldım
MSİ R7 370
i7 3770 3.40 ghz
400 gb ssd 1 tb hdd
8 gb ram
Toplam 3 bin Tl
Bayisi olan bir 2. elciden alabilirsin güvenmiyorsan sahibinden veya letgodan parça parça da alabilirsin sana kalmış ama bu fiyat çok uçuk böle bir sisteme göre

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sanırım laptop’u oyun oynamak için almak istiyorsunuz. Size önerim bu fiyata bunu almamanız, sonra ekran kattı yüzünden muzdarip olmanı istemem elbette. Eğer amacın sadece oyun oynamak ise arkadaşların dediği gibi bir masaüstü bilgisayar alırsın 2. El. O bütçeye 144 HZ monitör bile dahil edebilirsin :)
Dizüstü bilgisayar almak mecburiyetindeyim bu yüzden masaüstü dizemem yoksa zaten masaüstü bilgisayar toplardım. bilgisayarı hem üniversite hemde oyun için kullanıcam oynayacağım oyunlarda 2 tane lol valorant . oyun bilgisayarlarının fiyatlarına baktım hepsinin fiyatları uçuk 2 haftalık bi araştırma sonucunda bu bilgisayarı alma kanaatine vardım. iyi yapmışmıyım ? elimdeki kısıtlamalarla ?

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dizüstü bilgisayar almak mecburiyetindeyim bu yüzden masaüstü dizemem yoksa zaten masaüstü bilgisayar toplardım. bilgisayarı hem üniversite hemde oyun için kullanıcam oynayacağım oyunlarda 2 tane lol valorant . oyun bilgisayarlarının fiyatlarına baktım hepsinin fiyatları uçuk 2 haftalık bi araştırma sonucunda bu bilgisayarı alma kanaatine vardım. iyi yapmışmıyım ? elimdeki kısıtlamalarla ?
Seni iyi anlıyorum dostum, fakat diyorsan ki "Orta ayarlar bana yeter, kasmasa yeter sadece." diyorsan bu Laptop'u alabilirsin. ama inan ki elbette başka oyunlar oynamak isteyeceksin. O zaman bu Laptop'u zararına satarak daha güzel birşey almak isteyeceksin, sana tavsiyem bütçeni arttırarak daha iyi bir Laptop alman dostum. Kisme parayı kolay kazanmıyor bu devirde :)

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Masaüstü diz kardeşim bu paraya

Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
guzel tercih ama bunun hangi konuda kullanicagina bagli

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Düşük ayarlarda valorant kaldırır gta v ide kaldırır dostum alınabilir ama bence o fiyata 2 el kasa al derim

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka 15 inç biraz küçük kalıyor ben monster alırken özellikle 15 inç değil 17 inç aldım aklında bulunsun tabi bakış açısı küçük ekran istiyorsan 15 inç iyidir ama 17 inş en ideali bunu bi araştır istersen

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
lol valorant gibi oyunları oynatır lazımsa alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lol valorant oynarsın. ben bile 5 yıllık laptopla oynuyorsam

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
işlemcisi iyi oynarsın rahatça hayırlı olsun

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet, 60 fps ile sessizce oynayabilirsiniz, ancak ayarın Düşük olması gerekir. tercihen başka bir 8 gb bellek koymak için çok fazla

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence oyun için kasa al laptop çok ısınıyor fps düşüşü olabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şık tasarımlı ince ve hafif ekranın alt tarafı biraz büyük fortnitede destansı ayarlarda 50-230 FPS arasında alıyorum donma kasma yok 16 GB ram yaparsanız daha hızlı ve daha çok FPS alırsınız Ürün 1 aydan bende hiçbir sorunu yok güvenle alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...