dahili kart tam olarak nasıl oluyor bilgin varsa anlatabilirmisin kardeşim veya laptoplara ekran kartı eklemesi yapılıyor mu ?Vega 10 dahili kart var yüksek ayarlarda iş görmez ama düşük ayarlarda oynarsın kasmadan
Dizüstü bilgisayar almak mecburiyetindeyim bu yüzden masaüstü dizemem yoksa zaten masaüstü bilgisayar toplardım. bilgisayarı hem üniversite hemde oyun için kullanıcam oynayacağım oyunlarda 2 tane lol valorant . oyun bilgisayarlarının fiyatlarına baktım hepsinin fiyatları uçuk 2 haftalık bi araştırma sonucunda bu bilgisayarı alma kanaatine vardım. iyi yapmışmıyım ? elimdeki kısıtlamalarla ?Sanırım laptop’u oyun oynamak için almak istiyorsunuz. Size önerim bu fiyata bunu almamanız, sonra ekran kattı yüzünden muzdarip olmanı istemem elbette. Eğer amacın sadece oyun oynamak ise arkadaşların dediği gibi bir masaüstü bilgisayar alırsın 2. El. O bütçeye 144 HZ monitör bile dahil edebilirsin![]()
Seni iyi anlıyorum dostum, fakat diyorsan ki "Orta ayarlar bana yeter, kasmasa yeter sadece." diyorsan bu Laptop'u alabilirsin. ama inan ki elbette başka oyunlar oynamak isteyeceksin. O zaman bu Laptop'u zararına satarak daha güzel birşey almak isteyeceksin, sana tavsiyem bütçeni arttırarak daha iyi bir Laptop alman dostum. Kisme parayı kolay kazanmıyor bu devirdeDizüstü bilgisayar almak mecburiyetindeyim bu yüzden masaüstü dizemem yoksa zaten masaüstü bilgisayar toplardım. bilgisayarı hem üniversite hemde oyun için kullanıcam oynayacağım oyunlarda 2 tane lol valorant . oyun bilgisayarlarının fiyatlarına baktım hepsinin fiyatları uçuk 2 haftalık bi araştırma sonucunda bu bilgisayarı alma kanaatine vardım. iyi yapmışmıyım ? elimdeki kısıtlamalarla ?