Level kasma botu varmı şuan acil lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
levek kasma botu varmı güncel ? veya paralı bir site ?

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ücretsiz yok Ücretli olanlarında sitesini paylaşmak yasak diye biliyorum googleden arama yaparsan istediğini bulabilirsin.

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ULB Var Da Şuan Denedim Olmadı Güncellemeden Sonra Dene İstersen...

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ne zaman güncellenir bilgin varmı bendede var fakat lobi kurduktan sonra devam etmiyor
Valla Emin Ol Çoğu Bot Kapandıkdan Sonra Kullanılamaz Hale Geldi Bu Ne Zaman Güncellenir Bilgim Hiç Yok Ama Çıkarsa Hemen Yayınlanır Yada Arada Bir Kontrol Et Siteyi...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
level botu ile 30 a kadar filan kastınız diyelim sonrasında normal oyuna giremeyeceğiniz için yine botlapara karşı oynayıp nasıl level kasacak ki ?

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
level botu ile 30 a kadar filan kastınız diyelim sonrasında normal oyuna giremeyeceğiniz için yine botlapara karşı oynayıp nasıl level kasacak ki ?
Şimdi Tam Olarak Ne Dediğini Anlamadım Ama Anladığım DAha Doğrusu Bizim Normal Oyuna Başlarsın 3 4 Levele Kadar Kendi Tanıtım Görevleri Var Bitiriyorsun Ondan Sonra Bota Katıp 30 Levele Kasıyorsun 30 levele Kadar Bütün Kutular Envater de kalıyor onları acıyorsun ısıne yarayanları satın alıyorsun yarmayanları satıp 20 karakter yapıyorsun sonra dereceli ye başlayıp elo kasıyorsun :) anlatabildiysem ne mutlu bana :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ücretsiz yok ücretsiz bulursanda güvenme ban riski oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendi botunu yapman lazım sadece 1 hesap için arıyorsan git 25 tlye satın al kendin yaptıktan sonra 100 200 hesap satman gerekecek deysin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...