Çok aradım fakat bulamıyorum sadece sitenin ismini söylesen olmazmı ?Ücretsiz yok Ücretli olanlarında sitesini paylaşmak yasak diye biliyorum googleden arama yaparsan istediğini bulabilirsin.
Ne zaman güncellenir bilgin varmı bendede var fakat lobi kurduktan sonra devam etmiyorULB Var Da Şuan Denedim Olmadı Güncellemeden Sonra Dene İstersen...
Valla Emin Ol Çoğu Bot Kapandıkdan Sonra Kullanılamaz Hale Geldi Bu Ne Zaman Güncellenir Bilgim Hiç Yok Ama Çıkarsa Hemen Yayınlanır Yada Arada Bir Kontrol Et Siteyi...Ne zaman güncellenir bilgin varmı bendede var fakat lobi kurduktan sonra devam etmiyor
Site gg kanka yani siteye girilmiyor bile xdValla Emin Ol Çoğu Bot Kapandıkdan Sonra Kullanılamaz Hale Geldi Bu Ne Zaman Güncellenir Bilgim Hiç Yok Ama Çıkarsa Hemen Yayınlanır Yada Arada Bir Kontrol Et Siteyi...
Ozm Kesin Kapamışlardır Level Botun Her Zaman Başına Bunlar GeliyorSite gg kanka yani siteye girilmiyor bile xd
nasıl normal oyuna giremicez anlamadımlevel botu ile 30 a kadar filan kastınız diyelim sonrasında normal oyuna giremeyeceğiniz için yine botlapara karşı oynayıp nasıl level kasacak ki ?
Şimdi Tam Olarak Ne Dediğini Anlamadım Ama Anladığım DAha Doğrusu Bizim Normal Oyuna Başlarsın 3 4 Levele Kadar Kendi Tanıtım Görevleri Var Bitiriyorsun Ondan Sonra Bota Katıp 30 Levele Kasıyorsun 30 levele Kadar Bütün Kutular Envater de kalıyor onları acıyorsun ısıne yarayanları satın alıyorsun yarmayanları satıp 20 karakter yapıyorsun sonra dereceli ye başlayıp elo kasıyorsunlevel botu ile 30 a kadar filan kastınız diyelim sonrasında normal oyuna giremeyeceğiniz için yine botlapara karşı oynayıp nasıl level kasacak ki ?