Eklemeyi unuttum başka bulduysan banada söyle ikisini karşılaştırmak isterimMyporobot kullanabilirsin
yükleyebileceğim sitenin linkini atabilir misinMyporobot kullanabilirsin
Post automatically merged:
Eklemeyi unuttum başka bulduysan banada söyle ikisini karşılaştırmak isterim
reis para harcamak istemiyorum ve 1 günde en fazla 2 saat oynuyorum o kadar uğraşamamHocam benim bildiğim Hanbot ama ücretli bir bot xp takviyesi alıp 4 5 güne botlarla atarsa seri kasarsın tristana öneririm veya hesap satın alabilirsin
hero olarak tris al yanına bi sup al sağlam direk oyunu bitirsin basit artık 0-30 da kasmak eskisi gibi değil0 dan 30 a yeni hesap kasmak istiyorum bir ara bunlar için botlar vardı hâlâ var mı varsa nereden bulabilirim veya artık bot kalmadıysa en kolay nasıl level kasılır
Hocam o zaman tristana alarak botlarla kasabilrsin en kısa böyle yada aram atabilrisinreis para harcamak istemiyorum ve 1 günde en fazla 2 saat oynuyorum o kadar uğraşamam
hayda hocam paylaşta herkes yararlansın benceBurada bir bot paylaştım fakat yöneticiler rar şifreli olduğu için kaldırdı aynı konuyu da tekrar açmaya aşşırı üşeniyorum..
Tekrardan paylaşıma açıldı dostum forumda lol kısmında bulabilirsin.hayda hocam paylaşta herkes yararlansın bence