önceden bir bot kullanmıştım, script için 12 hesap kasmıştım 1 ayda. O botlarda en son charların hemen banlandığı söylenmişti.
Aktif olarak kullanıp banlanmayan var mı o botlardan?
20 Temmuz 2023'te gelen bir güncellemeden sonra bot hesapların tümü banlanmaya başladı. Daha sonra yakın zamanda bu banlardan etkilenmeyen yeni bir yöntem bulundu. Şu an yalnızca o yöntemle kasılan hesaplar ve ghost hesaplar banlanmıyor. Hangi programı ve yöntemi kullandığınızı daha detaylı belirtirseniz yardımcı olabilirim.
20 Temmuz 2023'te gelen bir güncellemeden sonra bot hesapların tümü banlanmaya başladı. Daha sonra yakın zamanda bu banlardan etkilenmeyen yeni bir yöntem bulundu. Şu an yalnızca o yöntemle kasılan hesaplar ve ghost hesaplar banlanmıyor. Hangi programı ve yöntemi kullandığınızı daha detaylı belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Daha önce virual üzerinden sanal pc ile yapılıyordu softwaredı sanırım o botlar. sürekli başlangıç botlarına girerek 30'a kasıyor tüm özleri saklıyor freeleri topluyor vs. yine benzer bir şey bakıyorum afk şekilde 4-5 günde 30 yapacam bir bot.