lg k10 2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
arkadaşlar bu telefonu kullanan varmı aranızda. iyimi kötümü bu aralar biraz maddi sıkıntı var bu telefonu almayı düşünüyorum da

Üye
8 HİZMET YILI
telefon fiyatına göre idare eder gibi ama fazla bütçen yoksa Kaan N2'ye bakmanı tavsiye ederim o telefon bunun özelliklerine göre daha iyi artı bi de fiyatı da ucuz.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lg g2 ile aynı nerdeyse(g2 daha iyi :D) ,güncel olsun diyorsan alabilirsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
750(TL), 1.1k(TL) vermek yerine başka telefonlar tercih edebilirsiniz, şahsen lg nin iyi bir telefon markası olduğuna inanmıyorum. Ben 5s kullanıyorum ve 2016 yılında satın aldım herhangibi bir yavaşlama olmadı 1735 fotoğrafta az buz ekranın farkedilmeyecek dönme hızını etkilemiş olsada 600 fotoğrafa indirince eski hızına geri kavuştu vede lg android işletim sistemine sahip olduğu için internetten kolayca birşey indirip telefonu bozabileceğiniz garantisini verebilirim. Fakat yinede parasına değeceğini düşünmüyorum farklı telefonlar tercihimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
750(TL), 1.1k(TL) vermek yerine başka telefonlar tercih edebilirsiniz, şahsen lg nin iyi bir telefon markası olduğuna inanmıyorum. Ben 5s kullanıyorum ve 2016 yılında satın aldım herhangibi bir yavaşlama olmadı 1735 fotoğrafta az buz ekranın farkedilmeyecek dönme hızını etkilemiş olsada 600 fotoğrafa indirince eski hızına geri kavuştu vede lg android işletim sistemine sahip olduğu için internetten kolayca birşey indirip telefonu bozabileceğiniz garantisini verebilirim. Fakat yinede parasına değeceğini düşünmüyorum farklı telefonlar tercihimdir.
sağol görüşün için :)

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
lg k10 ben kullanıyorum gayet guzel bır telefon oyun performansı olsun normal kosularda olsun cok guzel bır telefon pubg mobıle oynuyorum gayet guzel bır sekılde telefon almanı tavsıye ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...