LGS'ye 20 gün kaldı ve hiçbir şey bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
LGS'ye 20 gün kaldı ve ben hiçbir şey bilmiyorum, ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sen yine iysin nezaman olduğunu takip ediyon daha yeni öreniyom 20 gün kaldığını ben bi kitap açmadım daha :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Yapacak bir şeyiniz yok 20 günde bir şey yapamazsınız artık. Yine de Türkçe, Matematik, Fen ve Sosyal için deneme çözmeye çalışın bolca en azından soru tipi görmüş olursunuz. Ayrıca Türkçe'de dil bilgisi olmayacakmış zaten eğer azıcık kitap okuyorsanız soruları çözmekte çok zorlanmazsınız. Fen için artık çok geç ama müfredat yoğunluğunu bilmiyorum.

Tüm sene elinizde olan/olmayan sebeplerden ötürü yatıp yatmadığınızı bilmiyorum. Fakat üzülmeyin bu her şeyin sonu değil TEOG zamanı 407 ile girdiğim lise birkaç yıl sonra mahalle mektebi olmuştu girenlerin beyin ortalaması 40 IQ falandı ama en azından hoca kadrosu kaliteliydi. Puanınız kötü de gelse iyi bir tercih yapmaya çalışın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
20 günde full deneme çok. Lgs lise sınavı doğru mu bilmem ama her sınavda işe yarar nihayetinde deneme çözmek. Hiç bir şey bilmiyorum diyorsun, gerçekten hiç bir şey bilmiyorsan yapıcak bir şey yok.Ama 3 5 bilgin varsa deneme çöz.Deneme insanı çok geliştirir.Bilmediğin eksik olduğun konuya bak. O soruları çok.Hızlı oöanya kendini programla.ben yks zamanı son bir ay yaptığımı 5 ayda yapmadım. Dediğim gibi hızlı ol tek işin o olsun 24 saatten hesaplasan çok saaat yapar :D
Ancak şu bir gerçek ki lise sınavı önemlidir.Liseye gittiğinde ortalamanın altında bir liseye gittiysen zaten hayatını pek bir şey beklemiyor oalcak.Bu acı bir gerçek. Ortalamanın üstüne çık yeterli en iyisi olacak diye bir kaide yok.Ancak gidip şehrinin en dandik lisesine gideceksen hiç gitme. Paran varsa özele git.Hiç uğraşma. Yoksa da sigara markaları araştırmaya başla.

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Azar azar bak kendini strese sokma son hafta hepsine çalışcam diye kafanı allak bullak etme. Bildiğin şeyleri yap yapamazsan da not ortalaması ile bi liseye girersin. Önemli olan lise eğer lisede ortaokulda yaptığını yapmazsan iyi bir yere gidersin sıkma canını

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Az kalmış zaten dostum yapacak bir şey kalmamış artık
matematik,geometri,tarih ve özellikle türkçeden konu tekrarlarına bak
deneme soruların varsa elinde deneme çöz biraz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
puanla git eyer oluyorsa bu sene ben öyle yapmıştım

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Yine pek sorun olmaz lise. Tabiki önemli ama yine de kendini kasma. Lisede başarılı olursan yks sınavına çalışır Allah'ın izniyle iyi yerlere varirsin kral

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
knk 20günde öğrenirsin çalış baya geceleri hep ayır zaman lgs kazanırsın belki

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
son 20 gün ders çalısabilirsin :/ ne kadar ise yarar bilinmez ama
istersen puana dayalıda yapabilirsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim 3 liraya satılan testler var git babandan 10 lira iste kalan 8 lirayada karnını doyurursun

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
son bir kac haftayi calisarak gecir bence. 2 3 soru ek getirse onun puani bile yeter. en kotu puaninla gidersin

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Eski çıkan soruları tekrarlamanı tavsiye ederim.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
cidden üzülüyorum, canlı derslerden hiçbirşey öğrenemeyip sınava girmek çok üzücü.. iyiki 2 sene önce girdim. ders videolarına bak notlar tut her gün en az 1 kere oku tuttuğun notları aklına işleyecek baya kolaylık sağlar sana inşallah iyi bir puan alırsın ve iyi bir liseye yerleşirsin. :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
namaza başla oruç tut akşam dua falan et anca öyle artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...