libcurl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
c++ porgramlama diliyle internetten upload yapmam için en iyisi libcurl olduğunu söylediler fakat bi türlü başa çıkamadım visual studio kullanıyorum kütüphanede libcurl diye birşey bulamadım bunu nasıl kurabilirim bu konuya hakim arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim :)

Üye
6 HİZMET YILI
Açık kaynak kodunu derleyip çıkan kütüphaneyi projene bağlayabilirsin

Üstad Bu hatalarla karşılaşıyorum kafayı yicem :(

Kod:
Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_easy_setopt, "void __cdecl setup(struct transfer *,int)" (?setup@@YAXPAUtransfer@@H@Z) işlevinde başvurdu   

Uyarı    C26812    'curl_infotype' sabit listesi türü kapsamlı değil. 'enum' yerine 'enum class' tercih edin (Enum.3)   

Uyarı    C26812    'CURLMcode' sabit listesi türü kapsamlı değil. 'enum' yerine 'enum class' tercih edin (Enum.3).   

Hata    LNK1120    12 çözümlenmemiş dışlar     

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__select@20, _main işlevinde başvurdu       

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_easy_init, "void __cdecl setup(struct transfer *,int)" (?setup@@YAXPAUtransfer@@H@Z) işlevinde başvurdu     

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_easy_cleanup, _main işlevinde başvurdu     

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_init, _main işlevinde başvurdu 

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_add_handle, _main işlevinde başvurdu       

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_remove_handle, _main işlevinde başvurdu   

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_fdset, _main işlevinde başvurdu 

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_perform, _main işlevinde başvurdu     

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_cleanup, _main işlevinde başvurdu       

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_timeout, _main işlevinde başvurdu     

Hata    LNK2019    Çözümlenmemiş dış sembol __imp__curl_multi_setopt, _main işlevinde başvurdu

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yes, use c++ , for me is the best language at the moment.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...